2013. július 30., kedd

Egy döntés

Úgy döntöttem egy jó ideig nem fogok írni egyetlen fórumba sem semmit, mert valahogy úgy érzem mindenhonnét kilógok a sorból. Eddig feljártam a pro ana oldalakra és a búrára, de már mindkettő hely teljesen negatívba ment át. Meg nem érzem azt, hogy oda való lennék, egyáltalán nem érzem azt, hogy én be tudok oda illeszkedni. Voltak próbálkozásaim, de nem érzem az elfogadást, meg azt hogy megértenének. Azért meg fölösleges feljárnom, hogy ráerőltessem magam az emberekre. Vannak ott ugyan mások is, akiket támadnak, meg nyilván nem érthet mindenki mindenkivel egyet, az élet ilyen. De én úgy döntöttem, kivonom onnét magam egy időre. Nem tudom ez mennyire jó döntés, de most ezt érzem megfelelőnek, és azért is lépem ezt meg, mert én értéknek tartom, ha valaki képes a hallgatásra és visszavonulásra, hatalmas erőre vall. Reményre nagyon felnézek, talán néha úgy érezheti (ezt nem tudom), hogy elfelejtették, vagy nem keresik, és nem számít, pedig sokkal jobban hiányzik nekem is meg szerintem másoknak is, mint azok akik igyekeznek "feltűnni". A szeretet nem azon múlik, hányszor látod azt akit szeretsz, hanem azon, hogy tényleg szereted e az adott illetőt. Ha valakit szeretsz, és hosszú időre eltűnik, te akkor is hiányolni fogod és ugyanúgy szereted mint annak előtte. Hát egyenlőre a blogról még nem tudok véglegesen lemondani, kell egy hely ahol legalább leírhatom mit érzek, de az már tényleg igazi teljesítmény lenne, ha mindenhonnét kivonnám magam. Aki erre képes, az fantasztikus egyéniség, nagyon erős, és kitartó. Egyenlőre a fórumokat iktatom ki az életemből, maximum olvasni fogok. Gondolom, sok ember megkönnyebbülésére, de nem baj. :-)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Tanulj meg este aludni. Kerüld a divatos ételeket. Térj vissza a hagyományos táplálkozásra. Ne egyél olajat, főleg ne sütve.
Keríts magadnak egy szexéhes fiút. Kunyeráld vissza a macskát. Vegyél egy virágcserepet, töltsd tele földdel, vess bele valamilyen virágmagot. Éjszaka aludj, ne számítógépezz! Ja, és ne röhögj ki a tanácsaim miatt.
:)

Megjegyzés küldése