2013. június 25., kedd

Most nagyon magányosnak érzem magam, pedig most VOLT nekem Remény tegnap is, meg írt Facebookon is, hogy majd nyáron  lehet lemegy Romániába, meg kérdezte Békéscsabán lakom e még..... s ugye Békéscsaba szinte Románia mellett van. Lehetséges, hogy szívesen meglátogatna engem, de én FÉLEK, s nem merem meghívni magunkhoz. Az a "baj", hogy nem lenne tökéletes a találkozás, mert én sem vagyok az, a környezet és a körülményeim sem azok. És tudom, hogy Remény "azt várná" hogy az lenne / legyen. Persze lehet ez még benne sem fogalmazódik így meg, de tudom ő neki az kell. És NEKEM IS. És ha már nem lehet tökéletes a találkozás akkor inkább meg se történjen. Tudom, nehéz megérteni ezt bennem, de én ilyen vagyok. Tulajdonképpen attól félek, hogyha találkoznánk, akkor összetörne benne az a kép amit kialakított rólam, a "netes kép", az akinek ismer, és félek hogy elveszíteném. Szóval húzom-halasztom ezt... :-D Pedig minden álmom az, hogy egyszer VELE lehessek valósan, de a FÉLELMEIM elzárnak tőle. SZERETEM ŐT! És nem akarok csalódást okozni neki. Én őt mindenféleképpen elfogadnám, bárhogy is néz ki, bármilyen is a valóságban. De nem tudom ő hogyan van ezzel velem kapcsolatban...

A tegnapi napom jó szar volt, tesóméknál festenek, és eljöttek ide aludni mamámhoz... persze így semmit nem tudtam nyugodtan itthon csinálni, mert vendég volt (Brigi), s még egy szál bugyiban pólóban sem mászkálhattam, nem égethettem éjjel a villanyt stb.... de nem ez volt a fő oka a "rosszullétemnek", hanem inkább az idő, mert nagyon érzékeny vagyok a változásokra, és totál ki voltam ütve, de nem a jó értelemben hanem úgy hogy szenvedtem.... így a tegnapi napot átvészeltem valahogy Rivotrillal, kávéval, és meleg zuhannyal, majd alvással. Ma már jobb, kicsit frissebb vagyok, most Ice Tea-t iszogatok. Ma eltekertem a cicaboltba alomért, mert fogytán van, kicseréltem neki, meg játszottam vagy fél órát Misty-vel. Az viszont gond, hogy kezd ő is NAGYON harapni és ugye már a fogai is eléggé élesek. Bár nem állandóan harap, meg próbáljuk lenevelni róla. Tud nagyon gyengéd is lenni - ha AKAR ;-) Csakhát még kölyökmacska és állandóan játszana, mindent megrágna. Azt utálom leginkább mikor a lábamat harapja, mert ott nagyon erősen. Sokszor már cipőt veszek fel bentre, hogy megvédjem magam :D

Amúgy semmi extra, fogyó most nem megy olyan jól, pedig eltökélt szándékom hogy ANÁVÁ válok :-))) Ma már ettem 100 g túrót, + 1 joghurtot. Kb 250 kcal összesen az egész. És még csak 12:00 óra van. De ha sikerül, akkor ma már SEMMIT nem eszek.

Hjajj... bárcsak tudnám mit akarok.... akarok e változtatni ezen az életmódon amit élek, avagy sem? Nekem így "kényelmes", de nem jó. Nem jó elzárva lenni az emberektől. És nem jó függeni (Reménytől). Végülis tegnap nem hívott már fel. De nem is bánom mert nagyobbrészt ki voltam kapcsolva. Kéne már valami történés, de nem tudom hogyan mozduljak ki valahová is ahol több ember is van. Spellbound megint megbántott a bura.hu-n, most mondjuk hozzátette, nem akar megbántani, de mégis sikerült neki. Írtam neki vmit, hogy örülök, hogy jelen van a burán stb, ő meg felhozta, hogy ő próbált nekem segíteni zsivánnyal együtt, de hasztalanul..... na jó ez igaz, írt pár jótanácsot, de gondolja majd akkor hipp-hopp meggyógyulok?? Persze hogy nem. Meg tudom, nem az ő feladata engem pátyolgatni, de azért szarul esett, hogy úgy írta le az egészet, mintha rajtam múlna minden. Holott beteg vagyok, és egyedül nem tudok változtatni. Az oké, hogy leírják, hogy ezt meg ezt kell tenni ahhoz, hogy meggyógyuljak, de a gyógyulás mégsem így működik. Hát mindegy, én már Spellboundnak soha többé nem fogok írni, sőt a burát is el fogom kerülni, max olvasom néha..... de jobb lenne azt sem. Ja, még a burán írt valaki egy teeb nevű felhasználó, hogy szeretne velem megismerkedni... DE én KÉPTELEN vagyok MINDENKINEK elmagyarázni és megismételni magam, hogy NEM TUDOK TALÁLKOZNI és FOGLALT A SZÍVEM. Persze hízelgő, hogy "kinézett magának", de hogyan írjam le századszorra is, hogy FOGLALT VAGYOK és NEM AKAROK SENKIVEL TALÁLKOZNI??? Így hagytam még egyenlőre válasz nélkül, lehet nem is válaszolok, bár illene, de nem is ismerem. Kicsit fura, hogy ez az egész egybeesik azzal, hogy Spellbound lepattintott.... mármint Spellboundtól sem akarok semmit, csak egy kis pár jó szóra vágytam, kedvességre..... mindegy.... az jutott eszembe, mi van ha az a "teeb" = "spellbound"-al? Persze nem valószínű, de NAGYON egybeesnek az időpontok.

Jajj annyira hiányzik Remény, szeretnék vele lenni, megölelni, hozzábújni, hozzáérni a hosszú "loboncos" vonzó barna hajához, megérinteni a száját, végighúzni az ujjaim rajta, és közben belenézni a gyönyörű szemeibe ;-) s talán a homlokára egy csókot adni.... és a NAGYON MERÉSZ VÁGYAIMBAN, fehérneműben vagy meztelenül együtt aludni, bár ez kicsit idegen tőlem, de szeretném őt úgy látni, meztelenül, a "hibákkal" együtt, mert nekem nagyon tetszenének. Tetszene a "nagy" hasa, ami szerinte nagy, pedig olyan picike és nincs is, a vékony de ugyanakkor izmosnak tűnő karja, a vállai, a vádlija, a combjai és mindene ;-) De leginkább ő maga teljes egészében! ;-)

Álmodtam, de nem nagyon emlékszem túl sok részletére, suliban voltam, Remény is ott volt, tán osztálykirándulás lehetett - egy csoportban voltunk. S mentünk kajálni a konyhára, s Remény mondta hogy ő a paradicsomszószt nem eszi meg, mert sok kcal, a cukor miatt.... s én mondtam én sem (amúgy álmomban egymás mellett ültünk), s kis faházakban "ebédeltünk". Aztán mondtam Remnek kéne valamennyit enni, majd legfeljebb kiadjuk magunkból.... XD Mondjuk ezt sem értem miért mondtam, mert amúgy hülyeség meg semmi értelme így enni, és legalább annyira egészségtelen mintha nem ennénk semmit. Mindegy, ettünk pár falatot Remmel, de csak NAGYON minimálisat, mert figyeltek a tanárok. A kaja másik részét kis zacskókba rejtettük, mint az anások szokták, dugdosni. Aztán mondtam Remnek, tökjó, hogy ennyire egy hullámhosszon vagyunk, és mindenben hasonlítunk :-) Pedig azt kellett volna forszíroznom hogy egyen, tudva, hogy Anorexiás. De nekem tetszett, hogy cinkostársak voltunk az ebédnél :-) Aztán asszem mentünk a wc-re hányni, és mondtam Remnek, hogy "vigyázz magadra, meg jobb lenne ha nem, de én mindenképp fogok"..... emiatt gyűlöltem magam, miután felébredtem, hogy álmomban ilyen "rossz" voltam, és nem a pozitív oldalt képviseltem. Aztán már szét sem lehetett minket választani, a túrák alatt együtt mentünk fel a hegyekbe, és le a völgybe ;-) Szóval mindenképpen mindenhol EGYÜTT voltunk :-)

Szép álom volt, mert EGYÜTT voltam vele fizikálisan - lélekben. :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése