2013. június 25., kedd

Családi Idill :)

Úgy néz ki tesómék maradnak itt egy db-ig, apu kiadta az útjukat (a lakás ahol laktak apué, illetve ő a haszonélvező, s nem tetszett neki pár dolog, s mondta menjenek el onnan Brigivel). Szóval most egy jó db-ig itt fognak lakni amíg nem találnak albérletet. De egész jól megvagyunk, jól elcsevegek Brigivel, bár olyan sok közös témánk nincs, de tegnap pl festegettek tesómmal a garázsban, én is kinéztem hozzájuk, és tökjó hangulat kerekedett. Estefelé volt, kis hangulatvilágítás, minden ami kell, s festegetés :-) Tényleg jó volt. Meg Brigi mondta illetve kérte, hogy tanítsam meg rajzolni, mert mondta én tökjól rajzolok. :-) Pedig nem is, meg már kijöttem a gyakorlatból, anno talán tudtam valamit de már nem. Éshát gyakorlat nélkül ugye elvész a tehetség is, már ha van :-)

Ma meg tesóm elvitt kocsival a Tesco-ba, kóláért, már vagy 2 hete nem ittam egy kortyot sem, nagyon hiányzott... sajna rá vagyok szokva. :-// Vettem Briginek egy tök fini meggyes joghurtot, mert mondta tesómnak hogy szeretne valami finomságot enni, de ez nem szokványos joghurt hanem olyan hogy az alján van ilyen gyümölcsös alátét és krém túró.... igen, inkább ilyen krémtúró jellege volt. NAGYON örült neki, és annak külön hogy én vettem. :-) Talán ezzel ki is engeszteltem (remélem) a múltkori csúnya kirohanásomért. Hát igen, tudok én normális is lenni, és nem csak paranoid ;-)

Tökjó most olyan jó a hangulat itthon, kint kicsit szomorkás az idő, de idebent ég a villany, mamám lángost süt, tesómék csevegnek, én pedig itt gépelek a szobámban, ölemben a cicus :-) Idilli hangulat :-))))

Más most nem nagyon volt ma... meg neteztem, picit takarítgattam is. Végre megint úgy érzem magam mint régen, mikor együtt volt a család... :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése