2013. február 28., csütörtök

~ Ismét hallottam a hangját!! =)


Képzeljétek, írtam Reménynek egy sms-t, hogy be vagyok kapcsolva, ha van kedve hívjon fel, és rá kb 5 percre felhívott!!! ANNYIRA BOLDOG VAGYOK!!!! Leírhatatlan!! És sikerült nagyjából egészen jól kommunikálni, teljesen egyensúlyban volt a beszélgetés, éreztem, hogy mindketten hozzátettünk valamit, mindketten odafigyeltünk a másikra és ez tökjó. Éreztem a figyelmet, a szeretetet. Mondjuk Remény számlájára beszéltünk, ez kicsit aggaszt, de úgy voltam vele, hogy jobb az ha ő akkor hív amikor úgy érzi tud beszélni, ez így nem volt talán tolakodó részemről (legalábbis remélem), mert magamról tudom, hogy én is azt szeretem ha pl mikor úgy érzem tudok beszélni akkor felhívom az illetőt, így Reménynek megadtam ezt a lehetőséget, hogy akkor hívjon amikor úgy érzi, neki megfelelő. Úgy voltam vele, ma mindenképp egész nap be lesz kapcsolva a mobilom, de ő szinte azonnal hívott, és ez NAGYON jólesett! Szerintem tökjó volt beszélgetni, legalábbis én jóléreztem magam közben, olyan jó volt hallani a hangját! Már nagyon hiányzott, jó volt ismét. Persze kicsit még izgulok néha mikor telefonálni kell, de Reménnyel biztonságban érzem magam, érzem, hogy ő is nagyon figyel rám mindig. Ez tényleg nagyon jó érzés. Meg tudjátok, hogy küldtem neki Valentin napra csomagot (talán írtam, de nem biztos), és most kiemelte, hogy lehet hogy be fogja keretezni a rajzot amit küldtem neki :-DD OLYAN ARANYOS!!!! Ezt mondtam is neki. Meg mondta hogy ő is akart küldeni nekem valamit, csak valahogy nem tudta magát rávenni, meg mondta, hogy neki kicsit nehezen megy az hogy érzéseket fejezzen ki. Ez érthető szerintem. Szal tökjól sikerült ez a nap. :-))

Végül nem mentem el Pendrive-ért (tervbe volt véve), de helyette most tornáztam fél órát (nem volt meg az 1 óra most). Jólesett, bár kicsit nehezen kezdtem hozzá, meg közben is arra gondoltam, nem akaródzik, de azért lenyomtam a szokásos gyakorlatokat. Ja, ma fastoltam, egyenlőre jól bírom, mivel még nincs vége a napnak, remélem este sem tör rám a falásroham. 

Most megyek, még tornázok picit, majd még netezek, megnézem a burát (nem valószínű hogy írok, már eléggé nem tetszik ami ott megy), megnézem még az FB-ét, majd fürdök és fekszem. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése