2013. január 30., szerda

~ Mostanában


Mostanában semmi értelmeset nem csinálok. Illetve megtaláltam egy segítő honlapot evészavarosoknak, a http://proyouth.eu honlap, tegnap regiztem oda. Ki kellett tölteni kezdetben egy evészavar tesztet, mert a reginek ez volt az előfeltétele. Kijött, hogy "Ön az evészavar tüneteiben szenved" :-D Hát nem lepődtem meg :-) Aztán nézegettem tovább, van fórum meg chat is az oldalon, meg lehet a chatre foglalni időpontot szakemberhez. Én nem foglaltam, de pl vannak állítólag társas chatek is. Írtam a fórumba. Már válaszoltak is. Én valójában azért regiztem, mert már legszívesebben kijönnék az egész evészavarból, persze ez nem ilyen egyszerű, nem úgy van, hogy na én mától nem vagyok Bulímiás  vagy mittomén... de már kezd elegem lenni ebből az életformából, és jól akarok lenni.

Most híztam 2 kilót :-/// (47 kg - fujjjj!) Tegnap ettem egy tábla csokit, meg két szelet kenyeret vajjal. Én azt döntöttem el, hogy mától számolni fogom a kalóriákat. Eddig csak úgy ettem, "ahogy esik úgy puffan" alapon, tehát soha nem terveztem meg előre mikor mennyit, mit eszek. De mostmár előre felírom aznap mikor és mit ehetek a kalóriák szerint. Ezt holnap kezdem. Meg fogok járni bicózni mindennap, remélem összejön. Akármennyire nem akaródzik, muszáj. Rékától kaptam a kedvet. =)

Hm, olyan sok minden nem történt, itthon vagyok, netezek, semmi extra. Reményről semmi hír.... Azért úgy érzem mintha kapcsolatban állnék vele, fura...... mintha így a hallgatással üzennénk egymásnak, mintha ez lenne a kommunikációnk egymás felé. Én azt hiszem Remény perfekcionista. Tökéletességre törekvő. Az evészavar tesztben volt olyan kérdés, hogy ha valamit nem tudunk tökéletesen, maximálisan csinálni inkább bele sem kezdünk? Én ott a "teljesen igaz rám"-ot jelöltem be. Sztem Remény is ezt jelölhetné be, én úgy gondolom. De én persze nem azért jelöltem ezt, hanem mivel igaz rám.

Közben megjött a pénzem is jeeee :-)))) Úgyhogy most "gazdag" vagyok :-PP Lehet veszek pár cuccot magamnak. Vagy még nem tudom, de kéne vennem pulcsit, mert vannak felsőim, de azok vékonyak meg testhez állóak. Olyan kéne ami meleg, puha, és "bő" viszonylag. Meg jó lenne tetkót is csináltatni, de lehet nem is "hope" feliratot hanem valami szép mintát, persze ami a Reménnyel kapcsolatos..... most ez konkrétan onnan jött, hogy az éjjel álmodtam, hogy csináltatok tetkót. Álmomban ilyen álomcsapda motívumot tetováltattam a karomra. Mondjuk nemtom miért pont azt, de nagyon klasszul nézett ki, ilyen szép toll lógott egy kör kereten. És színes. Annyira szeretnék már egy tetoválást!!!! Csak olyan nehéz eljutnom, meg gondot okoz előre lefoglalni időpontot... na meg itthon is meg kell beszélnem az egészet, mert már úgy tudják nem csináltatok.... de olyan régi álmom egy tetkó!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése