2012. november 14., szerda

~ Kérdések, Miért-ek keresése...


Mániákus útkeresőknek, azoknak akiknek nincs nyugtuk, akikben forr a cél elérése utáni vágy, a beteljesülés utáni vágy. Akik nem tudják mit akarnak, de szeretnék megtudni. Akik egyedül érzik magukat. akiket nehéz megérteni. akik különcnek érzik magukat, mert tudni akarják az okokat, és a miérteket, és szeretnének megpihenni.

Talán megtalálhatjuk egymást!!


Főleg azoknak, akik nem tudják mit akarnak. 

Vajon meg lehet tudni valaha is? Sok ember annyit tud mindössze, hogy boldog akar lenni. De mindenkinek mást jelent a boldogság. Van akinek szerelmet, párkapcsolatot, anyagi biztonságot. Van akinek az extrém szokatlan dolgok jelentik az örömforrást. Van akiknek az, hogy a küldetésüket beteljesíthetik. Kinek mit jelent a boldogság? Létezik olyan érző lény, akinek nem ez a legfontosabb? Vagy vannak közöttünk olyan lények, akik nem éreznek? Vagy csak úgy tesznek? Vagy céljuk van vele? Hogyan lehetne megtudni, hogy mit akarunk? Hogyan induljunk el?  

Aki mélyen van az már annak is örül, ha nem annyira szar. De az mégsem lehet a végleges cél. Hová indultunk? Kik azok akik velünk vannak? És miért? Mit látnak bennünk? léteznek? 

Mi az értelme az életnek?

Én tudnék variációkat írni. Ha minden passzolna, úgy ahogy kéne lennie, ha tökéletes világban élnénk, nem lenne gond. De mivel minden hibádzik valahol, ezért esély sincs a boldog életre. Hát minek élünk? Szenvedésre vagyunk itélve? Valószínűleg ez a helyzet. Egy kib***ott börtön ez a hely. Ahol az ember csak vonaglik a kíntól. Ha épp nincs oka rá, akkor a lét kínozza maga. Meg ez az állandó szeretetéhség, és szeretni akarás. Mi lehet ennél rosszabb? Mondjuk van. Hm........ hogyan lehet ebbe beletörődni?

Ezek költői kérdések. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése