2012. október 20., szombat

~ Elb*ott nap

A mai napot enyhén szólva is elb*sztam... megettem egy tányér sajtos tésztát. :-// Jó, tudom ez egy napra "nem sok", de én még ennyitől is hízok... ÉS NEM AKAROK HÍZNI!


Ráadásul ki sem tudtam adni magamból, mert mamám most nem tv-zik, nem hallgat rádiót, és meghallaná. Amikor tv-zni szokott szerencsére olyankor tudok "szabadon hányni", mert hangosan szokta hallgatni, és az elnyomja a hangokat. De most kétségbeestem, mert reggel 46,2 voltam most meg 47 vagyok kajálás után. Igaz hogy ittam is vagy fél liter Cola Light-ot, és nem nagyon pisiltem, szal ok, a folyadék az kb fél liter, ha szerencsém van és akkor az holnapig lemegy. De ha lerakódik ez a sajtos tészta hájként, akkor az nagy baj lesz. Minden napom úgy indítom, hogy ma ügyes leszek - hiszen tudom jól, hogyha elbaszom, akkor megint szar nap, és várhatok a következő napra, hogy megnyugodjak... erre tessék! Mostmár megint egy rohadt szar nap. Megint nem vagyok tiszta és üres. :-( Nem bírom elviselni ezt az érzést! Később remélem mamám bekapcsolja a tv-t, és ki tudok menni kiadni magamból, ami még nem szívódott fel. Minden kcal és minden deka számít!

Azért szörnyű, hogy ha úgy vesszük, szinte soha nincs bennem kaja 10 percnél tovább, mert kihányom, és MÉGSEM fogyok.... hogy lehet?!?!?!

Vagyis ingázok a 45-47 között a folyadéknak köszönhetően. Gyűlölöm magam hogy eszek. Miért nem bírom megállni??? Másnak van önkontrollja csak nekem nincs.... és gyűlölöm azt is hogy vannak olyan egyének, akik bármennyit ehetnek, nem híznak, és olyan soványak hogy csak na. És gyűlölöm, hogy egyesek ezek közül a személyek közül még panaszkodnak is, hogy ők nem akarnak soványak lenni. Fel nem tudom fogni, ki az akinek jobb a normál alkat vagy kövérség, mint a soványság. Lehet jobban járnék én is ha engem sem érdekelne az egész, de engem nagyon is érdekel...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése