2012. július 6., péntek

Még egy picit Spellboundról, meg a bolondságról

Azt írja Spellbound, én tehetek róla, hogy szürke az életem. Igaza van, hogy én tehetek róla, mivel tényleg többet is tehetnék, sajnos eléggé lusta vagyok, szeretek gépezni, szeretek fórumozni, de már dolgozni kéne, és sokat gondolkozok azon, mi lenne a megfelelő, meg hogy hogyan lesz a jövőben. Dolgoznék én szívesen, de leginkább itthonról végezhető, rugalmas munkát. Igaz, nem nagyon lehet válogatni egy szakképesítéssel, nem végeztem főiskolát, sem egyetemet, csak egy sima érettségi utáni szakképző sulit, de sokmindent kéne még megtanulnom a szakmához, pl programozni (php-ben, meg flash-ben). Elkezdtem valamikor tanulmányozni a flash-t, mert tetszene nagyon, de egyedül nem értem a leckéket, leragadok dolgoknál, és nincs aki megmagyarázná hogyan tovább. Kéne egy tanár, aki elmagyarázza. De az meg egy csomó pénz megint. Mindegy, végülis ha nagyon ráfekszem biztos meg tudom egyedül is tanulni, ha nagyon sokat foglalkozok vele. Most azt hiszem ez egy jó terv, ezen indulok el :-)



Nekem amugy a "bolondság" tetszik, tetszett ahogy Spellb. írt régebben, ilyen össze-visszaságokat és szerintem nincs megszabva, kinek mi tetszik, mert mindenkinek más az izlése, más a világképe, élete, és mindenki mást tart érdekesnek. Spellbound szerint, a bolondság nem vezet sehová, nem jó. Persze biztos hogy hasznosabb a tudást gyarapítani, és nem szórakozni, de a szórakozás sem egy rossz dolog. Mindent lehet sok nézőpontből nézni, és lehet minden igaz, vagy több igaz.

Nekem le vannak mentve azok az írásai amiket akkor írt, amikor kicsit vissza volt esve, néha olvasgatom, nekem ad valami pluszt, remélem nem haragszik érte, de engem néha az inspirál új gondolatokban, új tervekben. Mégha hülyeség is, nekem azok az írások nem hülyeségek, mert érdekesek. Azért örülök hogy a spiritualitás és hit felé fordult. Engem megfogott az amikor arról írt, hogy több napig fehér pólóban a falat nézte, mivel ez eléggé egyedi dolognak tűnik, olyan nem mindennapi gondolatnak. Aztán megélni persze más. De én pl kipróbálnám hogy több napig csak meditálnék, nem szólnék senkihez, kiüresíteném magam, és valamit elérnék.

(UI: Nem vagyok szerelmes Spellboundba, R.-et szeretem, csak tetszik Spellbound egyénisége, mert különleges.) :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése