2012. július 16., hétfő

Hope Tattoo

Szeretnék csináltatni egy pici feliratot a csuklómra. Tetoválást. Pontosan ilyet, és két héten belül meg is csináltatom:


Kérlek aki tud infókat az árakról, stb... az írja le ide kommentbe. Valamint hogy mennyire elviselhető a fájdalom, meddig fáj, ismer e Békéscsabán JÓ tetoválószalont, és szerintetek ugyanígy legyen a csuklómon a tattoo, vagy esetleg máshol? Ti hová csináltatnátok egy ilyen feliratot ha rászánnátok magatok? Előre is köszi!

4 megjegyzés:

~Lia Everglot~ írta...

Szia!
Ma találtam rá a blogodra, és mivel bolondulok a tetoválásokért, gondoltam írok :)
Az ár tetoválószalononként változik, de egy ekkora tetoválás nem hiszem, hogy több lenne 5 ezernél...
A fájdalom elviselhető, úgy képzeld el, mint amikor tollal akarsz írni a bőrödre, de az nem fog rá rendesen, és ezért satírozod. Na amikor ez a satírozás átmegy kellemetlenbe, és idegesítőbe, plusz egy kis szurkálás tűvel, na kb olyan. Totál elviselhető, de mindenképp megéri :)
Nagyon jól néz ki amúgy ezen a ponton, nagyon tetszik :)

harmony írta...

Szia!

Köszönöm a hozzászólást és hogy leírtad, kb mennyire fáj. Érdekes, mert akiket kérdeztem, megoszlottak a vélemények, volt aki azt írta baromira fáj, volt aki azt, hogy a darázscsípésre emlékeztet, szóval nem tudom milyen lehet, de szerintem én jól bírom a fájdalmat. De majd kiderül, nem akarom elkiabálni. Gondolom attól is függ, hová szeretném, meg milyen érzékeny a bőröm. :-) Köszi hogy írtál!

Gemma írta...

Szia! Ha lenne tetoválásom, én biztosan a fülem mögé a nyakamra csináltatnám. Sztem ott tök jól néz ki, és ha leengeded a hajad, akkor nem látszik. :)

harmony írta...

Szia Gemma, igen az sem rosz ötlet, bár nekem pont az a célom, hogy látható legyen, és én is bármikor rá tudjak nézni és eszembe jusson hogy "Mindig van Remény" ;-). HOPE. olyan szép szó, nem? :-) Valami nagyon szép betűvel kéne, de nem tudom hol tudnék olyan nagyon szép betűket letölteni, persze írottat, amiből kirakhatnám a szót, és vihetnék mintát hogy milyet szeretnék. Végülis a képen látható is nagyon szép, de hátha találok mégszebb betűvel.

Megjegyzés küldése