2012. július 18., szerda

Álmok és R

Hiányzik R.....! Én rontom el R-el..... hogy nem merem felhívni.... de annyira bennem van ez a görcs, ez a szorongás a telefontól :-( Erőt kéne vennem magamon, de képtelen vagyok leküzdeni ezt a fóbiát. Régebben még ilyen feladatot is adott a doki, hogy hívjak fel minél több ismerőst, hogy "gyakoroljam". De akkor is kétszer sikerült valaki "semlegeset", tehát családtagot. Jajj komolyan nem tudom mit csináljak, mert ugyan írtam R-nek emailt, de az mégsem olyan. Ja feltöltöttem facebookra a tetkó képét, amit MAJD csináltatni fogok, és odaírtam az album címének hogy ilyen tetkóm lesz.... R lájkolta!! :-))) Szóval kapcsolt szerintem hogy miatta fogom megcsináltatni ezt. :-)) Még nem csináltattam meg a tetkót, most ébredtem az előbb (Tegnap 2 szem Rivotrilt kapkodtam be), nem tudom miért... talán ki akartam ütni magam de nagyon, mostanában nagyon bánatos vagyok, hiányzik R nagyon....... úgy értem a tudat hogy szeressen.

Amugy ma éjjel nagyon "aktív" voltam álmomban, és valami csoda folytán még emlékszem is 3 álmomra, gyorsan feljegyeztem őket, röviden, hogy majd le tudjam írni hosszan :-D

Irtó nagy hülyeségek voltak, de leírom, nem tudom mit jelenthetnek:

1. Álom: Egy lakodalomban vagyunk, én meg pár ismerősöm, meg R egy másik asztalnál. Sok-sok kaja, én nem eszek, undorít a sok étel és ahogy tömik magukba mások a kaját, meg olyan zsíros mind. Aztán felfigyelek rá, hogy egy másik asztalnál nagyon összegyűltek az emberkék, R is ott van. Odamegyek, és látom, hogy a tálban egy egész sült malac van, mindene látszik, a szeme, a lába, mindene (fúúúúj!). És látom hogy a feje meg van sülve, de a többi része "érintetlen". Mozog, és látom, hogy ÉL! Úristen mondom, ez még él??! A többiek mondják, igen, mert túlélte a sütést :-S Akkor a malac kikel a tálból, és leül az asztalhoz, és látszik nagyon szarul van, kér egy jeges kólát. Gyorsan adok neki. Megissza. R mondja, szegény állat, jól kitoltak vele. Meg még ezt: "Látjátok ezért vagyok én vega". Én meg nagyban helyeslek, és közben majdnem elájulok a látványtól és gondolattól, hogy a malac még él.

2. Álom: Ismét R (is) szerepel az álomban. Nézem a tv-t és felfigyelek rá, hogy bemondják a tv-ben: "És most D. P. M. (Remény) - (nem írom ki a teljes nevét ide a blogba) - fog előadást tartani egyik barátjával együtt, az étkezésről". Ekkor látom, hogy mutatják R-et, gyorsan rohanok a másik szobába anyuhoz, mondom anyu gyorsan, kapcsold be a videó felvevőt! Mondja nincs kéznél a kapcsoló.... úristen erről nem maradhatok le, muszáj hogy felvegyem!!! Keresem míg végül megvan és megnyomom a "Rec"-et :-PP Nah jó, állva nézem a műsort, de R nem olyan mint a képen, tulajdonképpen az álmomban egy "vadidegen ember", mintha nem is ő lenne, de a tudat, hogy ő az, megnyugtat, és jóérzéssel tölt el. Csodálattal nézem, a műsort, R nagyon okosakat mond. De nem olyan sovány mint a képein, hanem csak olyan átlagosan sovány. A haja rövid - gondolom magamban - kár hogy levágta, de én így is imádom! Aztán valahogy nem tudom hogy, de mintha egy buszon jönne haza velem a stúdióból - ez nekem homályos hogy kerültünk egy helyre, de egy buszon utazunk. Ő hátul én elöl, de rámmosolyog. Aztán innen már nem emlékszem erre az álomra.

3. Álom: Beiratkozok egy suliba, a régi sulimba az Eventus-ba. Egerben van, és felutazok oda, és látom, a suli máshová került, kb 100 méterrel odébb, baloldalra. Gyönyörű elit, ragyogó üdölőre hasonlít a kolesza, teli van gyönyörű modellalkatú diákokkal. Felrémlik, lehet oda csak ilyen modellalkatú lányok kerülhetnek be. Eszembe jut, hogy 2001-ben én is nagyon sovány voltam (valósan is), és biztos már semmi esélyem. Bekönyörgöm magam, persze fizetni kell. Aztán megyek a tanáriba, jó látni újra a régi arcokat, ott van egy ÁLTALÁNOS iskolai tanárom (ez szakközépiskola), akibe régen szerelmes voltam. NŐ. Kis Ágnes a neve. Még most is nagyon megmozgat belülről. Odamennék, de nem merek. De látom mosolyog rám. Valahogy utána úgy tűnt én is tanár vagyok, vagy van külön asztalom a tanáriban, és oda leülök. Közben hallom sutymorognak a diákok, akik amugy tanárok (fura de pont így álmodtam meg!), hogy harmony-t csőbe fogják húzni, azaz engem. mindent hallok. Odajön egy lány hozzám, és ad egy szaloncukrot, ami közben átvált keménycukorkává, narancssárga színű :-D mondja kapjam be, bekapom. (amugy ez kemény drog). Mondja hogy fura dolgok fognak velem történni. Oda gyűlnek a többiek, kérdik: "Nem félsz?" - Mondom: "Nem én ezt már megéltem 2001-ben." Kérdik hogy komolyan? Mondom a lehető legkomolyabban! És akkor látszik az arcokon, hogy mindenki el van hűlve, ledöbbennek, és kérdik hogy élted túl? Meg mondják hogy bocsánatot kell kérniük, hogy ismét át kell élnem a poklot. Aztán a cukorka hatására beleszeretek egy lányba a tanáriból (ezt nem értem miért nem tanárok vannak ott, de mindegy, és azt sem hogy miért pont egy lányba esek bele). Nagyon vonzó lány, de nem az a plázacica szépség (szerencsére). Aztán látom egy kivetítőn hogy a lány akit megszerettem, viharba került egy hajóval, és az élete forog kockán... elkezdek sírni de vígasztalhatatlanul! Odajönnek a többiek ismét, és mondják, most neki kell túlélnie amit nekem, mert én kétszer kaptam be a "keserű cukorkát". Sírok még mindig, és vele akarok lenni..... hiányzik. Szeretem azt a lányt (de csak álmomban). Itt vége az álomnak.

DE, még JÓ hogy ezek csak álmok! R-et szeretem teljes szívemből. És mindennél jobban hiányzik!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése