2012. május 8., kedd

Érzéseim

Istenem... Nagyon szeretlek R!

Csak szenvedek nélküled. Bár eléggé félek a telefonálástól, az egyik éjjel azt éreztem, hogy bárcsak felhívnál édes R-em, vagy küldenél egy sms-t, mindegy mit, csak üzenj, hallani is szerettem volna a hangod, mert úgy éreztem, az megnyugtatott volna. De hiába vártam, nem hívtál és nem üzentél. :-( Sok sok év eltelik egymás után, és én egyre csak zuhanok bele a szerelem mélységébe, amit irántad érzek. Szeretnélek érezni, szeretnélek magamhoz ölelni... egyre jobban fáj hiányod, és sokszor úgy érzem már nem bírom tovább. Olyan nehéz szavakba öntenem amit érzek... Hiszen Te egyedi vagy, és különleges számomra, mindenkinél többet jelentesz nekem. Annyira vágyom arra, hogy egyszer veled élhessek, és együtt küzdenénk meg az élet kihívásaival, örömben, bánatban osztoznánk, együtt aludnánk és ölelkezve ébrednénk.

Ha megyek az utcán és fürkészem az emberek arcát, titkon arra vágyom, hátha megpillanatalak valakiben, felismerlek valakiben, de még soha nem találkoztam hozzád fogható fiúval.

A szerelem olyan különös; mégha egy hozzád hasonló fiút meg is ismernék, nem kellene, mert Téged szeretlek!

Nincs oka szeretetemnek, persze vannak tulajdonságok amik meghatároznak téged - én mégsem a tulajdonságaidért szeretlek; hanem önmagadért. Aki szerelmes, annak számára csak egyvalaki létezik, és ezt a valakit senki sem pótolhatja. Úgy szeretném leírni neked, hogy Te vagy életem álma, de bármit félreteszek, elfogadok, ha arra van szükség, ha így éreztethetem veled szeretetem.



Annyira csodálatos vagy, hogy nem adsz okot még a féltékenységre sem, mindig nagyon vigyázol, hogy pl Facebookon mit lájkolsz, kinek mit írsz. Nem osztasz meg semmit a közösségi oldalakon, és azt hiszem ennél okosabb dolgot ritkán láttam. Nem akarsz senkit megbántani, sőt nem akarsz egyáltalán bántó sem lenni, és remekül csinálod. Annyira okos, helyes, gyönyörű, édes, aranyos, csodálatos fiú vagy, Te vagy a legkiemelkedőbb mindenben az egész világon! Nem tudom hogyan csinálod, de időről időre elvarázsolsz. Szeretném ha tudnád, hogy mennyire Szeretlek, és hogy kitartok bármeddig érted, még akkor is kitartó leszek, ha te esetleg mást választasz, én Szeretni foglak örökké és folyamatosan, és szerelemem irántad soha nem szűnik meg, még akkor sem ha "muszáj" lesz lemondanom rólad, mert találsz valakit, akit nagyon megszeretsz. Még utána is kitartóan foglak szeretni, örökké.

Sokszor álmodozom arról, hogy itt vagy velem, és együtt csinálunk mindent, hogy együtt élünk és sokat nevetünk, együtt főzünk, vagy együtt alszunk, vagy beszélgetünk, vagy furcsa dolgokat találunk ki együtt, vagy megöleljük egymást és úgy maradunk sokáig, hogy az ágyban felidézzük a chates beszélgetéseinket, és kitárgyaljuk a csillagrendszerek jellemzőit, vagy a villamos energia működését, vagy éppen játszunk a szavakkal, vagy poénkodunk, vagy komolyak vagyunk, vagy egymásra mosolygunk, vagy egymással chatelünk két külön szobából, majd átmegyünk a másikhoz és megsimítjuk a karját, és adunk egy csókot egymásnak, de nem holmi futó csókot, hanem igazi szenvedélyes csókot, amibe mindenünk beleadjuk, szívvel lélekkel csókolnálak Remény, azt akarom hogy beleremegj a gyönyörbe, és kívánj még száz újabbat tőlem. :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése