2012. január 9., hétfő

Jegyzetek I. (búra.hu)

Retorika, Szasz, Kant, piros csíkos pulóver - markow lánccal felfegyverezve. Retorika azt jelenti  ékesszólás, a beszéd; - kommunikáció művészete... Piros ruhás ANGYAL. Gay. Láb - keresztezés. Szép csilli - villi kirakat, porcelán baba. 'Saját Gondolatok'. Spellbound.

Spellbound - kedvenc bura.hu tagom. Spellbound azt jelenti lenyűgözött , először azt hittem a betűzéshez kötődött, kiejtés. Kis füzetbe jegyzetel. Valami "sütöde" blog volt, amit Spellb. ajánlott. Bizarr de ugyanakkor ámulatba ejtő.

Szavakat gyűjtök. Felhőn gyűri a puhát, nevet, hunyorgás zöld szárny - lila szárny; szárnyas medál: metálos. Öntúlszárnyalás = e = m*c négyzet, ami szerinted futási sebesség. :-)

Szép Iron Maiden pénztárca Reménynek. Gyertyatartók - hullócsillag átszeli a horizontot. Szívek körberakva. Lila alapon fehér virág. Hangulatterjesztési sebesség - mint a fénysebességgel való futás. Draecena, Ficus Benjamin. Birka áll az oltár előtt. Szöveggyűjtemény bonyolult matek képletek. szöveges feladatok. Gondolkodom tehát mi van?! (András találmánya - igen találékony!).

Facebook - notebook - e-book: oktatóvideó. 5678 helyett 5676. Vagy fordítva is lehet. :-PPP visszaszámlálás mint a vízözön sub bass, szub basszus szörny nem tetszik már. Eszterlánc, hol volt hol nem volt. Szivárványos sállal puhán körbetekerve - enyém megvan még. Fényes parkettán kikopott kő - ; mennyezeten csillárkő. Szépen gondolkozva, nem sietem el - akkor lesz tökéletes. Mert megfeleléskényszer. haha. A lehetőségek tárháza végtelen. Animáció, modellezés; Maya Autodeck. Meg kell tanulnom alkotni! Ez törvénybe van foglalva. Draconian - Ayreon. Remeterák.

Vegának "kivitelezve" szándékosan direktbe.

a "mellékhatások" kezelése érdekében kérdezze meg kezelőorvosát gyógyszer-észét.!

Asszem ez volt az ami tetszett: http://www.turtlekat.hu/
(HIFI Sütöde).

Progressive Goa: http://www.youtube.com/watch?v=s4NtR6tP1mA&list=FLzkEYcmi2YNmDBRo9ND1q0A&index=12&feature=plpp_video



Amugy régebben Rivotrillal kábítottam magam, ha aludni szállni akartam, akkor minimum két rivotril, ellazítja a testet, valamiféle drog lehet az is, persze álcázva. Úgyhogy ha kicsit lazulni akarok az jöhet, csak az a gáz, hogy nagyon rá lehet szokni és ha nincs akkor legalább több óra mire elalszom....

Ez is jó kis droggyanús szám: http://www.youtube.com/watch?v=XYjnWtXbbCg&feature=autoplay&list=FLzkEYcmi2YNmDBRo9ND1q0A&lf=plpp_video&playnext=1 




gaygaygay......

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése