2011. december 30., péntek

Néhány régi hozzászólás

Megtaláltam pár korábbi hozzászólásom a bura.hu fórumán. Ezeket Spellbound írására reagáltam. Bemásolom Spellbound szövegét is:

Spellbound írta:

sziasztok
 
VIKING hajóra kell szállni, hogy utolérjuk Sri Chinmoy tanitványok csónakját
Meghirdetem a BARBAR UNION-t!

Esteban Gonda - Gonda István

David- Thompson ügynük- könyvügynök- Spirituality specialista- veszi- adja, reklámozza- beszélget róla. kaja vega - Müller Dávid- alias műzliszelet- narancsosan leöntve- rövid hajjal

Forgalmazó- Nepal , Kina, India - Völgyesi -aleman cooker- Márton Dániel- szakács könyv- 80 10 10
Az egészséges emésztésért alapitvány vezetője, munkatársa- Buzás Dániel Barnabás
Közmunka- markow lánc Ska -p - cappy felügyelő - könyvügynök- közgaszdász- állasérült- közalakamazott - Ursula- Cseke pénzszámláló Orsolya- Tarr Béla - Nagy kedvenc

Mikrokozmosz felügyelő Harmony Valentinyi Márta - Babarczy Eszter oldalán, jobb kardos- evező lapátos- Programtervező- szabadidő kellmes eltöltése a bura helyett.

Jónás Péter - pszichológus- turul mackósajt- békacombot- padlizsánt, kirántja. spékeli
ezotéria- mély sicológia tanulmánnyal- Munkateraputa lesz- grafológiából. Van pénze
Ért a fegyverek szaván. :Yngwie Johann Malmsteen- Adagio
Jehudi Menuhin oktober 1. a zene világnapja. Paganini kortársbajnok- Barouqe and roll
BŐR- páncélgyártó- ősifegyverbajok- Shadowrun- Snell- Solaris- avagy a divatba jött Szolarium- strand buli- külföldi nyaralás szervező- bura.hu mellékvágányra terelése- több séta- lassan jársz- tovább érsz- koherencia- ÉRTITEK? - Lóska kanálhajlitó Ádám

MI IS ISTENEK vagyunk, a gondolatainnak is teremtünk- Tibor Zsámboki- hipnoterapeuta

Ez a Feldmár egy hülye segg- olvasta két könyvét. Négy nyelven beszél. Saját technikája van (sighborg - Uncle Moe's Space Ranch), amit a világon mindenhol elismernek. Tanitánya - egyetlen ketrecharc legálisan 1. hely. 2 db dvdjét is látta.Mondja csak kritikával nézd és olvasd.Felelős érte- szaktudósunk- Babarczy Eszter.

R.D.Laing. Összes könyve magyarul. Most nincs nálam mindegyik.
DJ pult. várom jelentkezéseteket.Idő elterlésnek.

Vagy MEDITÁCIÓ.

Origami. Mandala kifestő sok szinnel.Én gyöngyözök is mellé.
Aki akar legyen festő(pillangó késsel a szebében).

Legyetek zenészek. Egy tanulságos idézettel zárom.
Information is not knowledge. Knowledge is not wisdom.Wisdom is not truth. Truth is not beuty.Beuty is not love. Love is not music. Music is the best. Frank Zappa- Buzás Daniel.

Shut up n play yer guitar. yeah.”

Ezek pedig a válaszaim:

Mondjuk nem tudtam róla hogy Mikrokozmosz felügyelő lennék :-P

De bírom amiket írsz Spellbound, jó, humoros, kedves, meg aranyos. A zene tényleg nagyon jó, sok problémán átlendít, erőt ad, ha el vagyunk kenődve.

Érdekes az idézet, bár szerintem az információból már lehet építkezni, és fel lehet építeni bizonyos tudást, bár tény hogy bölcsességet nem ez fog adni. Vagy azzal születünk, vagy nagyon nehéz elérni a megvilágosult állapotot. Szerintem a bölcsesség az valahol megvilágosodás lehet. De persze nem biztos. Vannak elképzeléseim. Számomra az infó fontos vagy inkább az infó helyes használata. Meg az hogy ne éljünk vissza vele. Szerencsére ez ritkán áll fenn, olyan emberek körében akik tudatosak, és a JÓra törekszenek. Én komolyan csodállak Spellbound. Nagyon sokszínű, érdekes egyéniség vagy. Mindig úgy éreztem, van egy kapocs közöttünk, de ezt nem könnyű megérteni másoknak, ez valami földöntúli dolog, mintha tudnád a gondolataim, de nem is akarom nagyon különválasztani magam tőled, hiszen, valahol egyek vagyunk vagy voltunk - mint mindenki mással is.

Szeretem olvasni amiket írsz. Igazán igényesen, gondosan öszeválogatott gondolatmenetek. Nekem mindenesetre tetszik. ;-)

Rendkívül jólesik amit írsz.
Igen, tetszik a kinevezésed! Szeretnék valami érdekeset írni, de nem tudok olyan jókat mint te. Időnként van fantáziám, de van hogy "leeresztek" és akkor semmi motiváció, semmi gondolat. Azért igyekszem.

Szerintem van tudásod, és bölcs is vagy hozzá.
A zenét megnézem. Én amugy majdnem mindig meg szoktam nézni a dalszövegét is a zenéknek, az is amolyan üzenetféle számomra - mégha mások részéről nem is tudatos, de tuti hogy semmi nem véletlen. Vagyis lehetnek "véletlenek", de ritkán :-P

amugy te tudsz valamit a RAI-klánról? Le merném fogadni hogy ja. Én érzem hogy abba tartozom, de persze ugyanakkor Istenhez. Ez talán furcsa lehet pár embernek, hogy hogyan fér össze, a kettő, egy "klán" meg az Istenhívőség, pedig szerintem harmóniában megvannak egymás mellett, egymást kiegészítve. Valahogy a Rai klán már életem része.... nem sokszor vagyok tudatában, de érzem, hogy részem.

Nem tudom mi az amit "illik" leírni, de én sokszor nem bírok magammal, úgyértve, közlési ingerem van. Szerintem az a JÓ, ha nem fogjuk vissza azt amit le akarunk írni - így születhetnek igazán kreatív dolgok, vagy gondolatok. A legjobb lenne spontán leírni mindent ami csak úgy jön! Én nem vagyok ellene. Ehhez kell egy bizonyos megértés azt hiszem.

Az antipszichiátria topic jó ötlet talán, bár nem szívesen írok le mások ellen dolgokat, de én sem vagyok pszichiátria párti. Talán csak bizonyos értelemben - minden nézőpont kérdése. Ha a szót nézzük magát, sokmindent elárulhat, de ami mögötte van, az nem biztos hogy a javunkra válik. nekem sokat ártottak a gyógyszerek, és a "kezelés". De mostanra sikerülget átlépnem rajta egy lépéssel. Most jól vagyok és ennek örülök.

most azon gondolkoztam, - és bevallom te segítettél ezekre ráterelni a gondolataimat - hogy az embernek szabadabbnak kellene lennie. Tehát spontán megnyilvánulni, és nem túl sokat gondolkozni azon hogy jó e amit ír, vagy tesz... pl vegyünk olyan helyzetet mikor hirtelen kell cselekedni - ugye van aki leblokkol, sokszor én is. De ha valahogy felszabadítanánk a tudatunk, a lelkünket, és bátrak lennénk, akkor az szerintem elég pozitív lenne. Bár innen nem vagyok teljesen biztos, de te rádöbbentettél, hogy a spontán dolgok JÓK. Vagy nagyrészt jók. Amugy a vegaságot is JÓ dolognak találom, nem kellene húst ennie senkinek. Én vega vagyok, de nagyritkán becsusszan pár falat hús, de olyankor rossz érzés...... nem akarok húst enni, meg valójában növényt sem, de valami kell azért..... nem egyszrű eldönteni, hogyan éljünk, vagyis nem is ez a jó szó, hanem hogy megtervezni lépésről lépésre az már valahogy egy művészet, és kreatív dolog. Szeretek alkotni, és szeretnék még inkább ALKOTÓVÁ válni. Létrehozni új dolgokat, egyedi valamiket, amiket más nem.

Meg amugy nem jó szerintem a "kényszer" sem, tehát pl most konkértan az jutott eszembe, hogy ha ír valaki, mondjuk én neked, vagy te nekem, hogy nem jó úgy érezni hogy "muszáj" a következő hozzászólást egymáshoz írni..... ez valahogy berögzült az emberekben, hogy viszonozzák a kedvességet, pedig azt másképp islehet - ez érzés szinten megy. nem kellene kényszer. Csak szabadon ami jön, és ahogy..... mindenkinek másokhoz, egymáshoz, vagy senkihez. én szeretek SZABADNAK lenni. A szabadság jó, és szerintem nem is veszélyes. Időnként talán az... de a szabadság magában foglalja azt, hogy JÓ. biztonság önmagunkban... vagy nem is tudom hogy fogalmazzam... Isten is JÓ. Isten mi vagyunk, és ahogy mi részei vagyunk, nekünk is részeink az emberek. Mintha mi alkottunk volna mindenkit - és nincs szégyenkezés, mert ez érzés. Vagyis helyesebben és pontosabban kéne írnom, de most csak így tudtam megfogni. Az emberek részeink, és a mi cselekedeteinktől és gondolatainktól alakul a világ és minden.

A Dub Pistols-tól az Open-t és a Speed of Light-ot küldöm neked, ez jött spontán, biztos hogy nem véletlen. Talán üzenet lehet..... a spontaneitás híve vagyok........ de szeretek megtervezni is, de a spontán és megtervezett dolgok együttese valami egészen különleges:


Van egy barátom akit meg én kineveztem autistának. De ő másmilyen autista mint a többi. Pont azért mert ki lett nevezve.

Breko - tetszik. Márvány Drakón is. 3 az egyben :-)

Most vagy az van hogy a korábbi írásaid részét én meg tudtam fejteni a saját gondolataim által, vagy pedig az, hogy Te tudod a gondolataimat. Pák Attila neve valójában Peti.

A Zappa pedig valami olyan dolog, amiről az emberek nem beszélnek, mert kínos.
Szívesen elmagyaráznám, minek mi a jelentése...... de gondolom te tudod, más meg nem biztos hogy érti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése