2006. március 27., hétfő

Klassz nap :)

Hurrrááááá!!! Megyünk sárkányt eregetni :) De most tök komolyan :PPPP Imre találta ki, vannak fura ötletei, ő olyan mint egy nagyranőtt tini. :PPP Szóval jó kilátások a mai napra tekintve. :) Legalább kimozdulok egy kicsit és remélhetőleg lejárom a pizzát amit bevágtam délben... igen, sajnos megtörtént megettem egy pizzát. :(((( Nem kellett volna. De olyan fincsi volt, sajtos oregánós! :) :( :)

Reggel is mentünk volna Gyulára méghozzá bringával, csak nem bírtam felkelni. Gyula és Békéscsaba kb 30 km-re van egymástól. Kicsit bánom hogy nem mentem, tutira két kiló lement volna rólam.

Ma valahogy tökjó napom van a pizzaevést leszámítva mert most kicsit zavar, hogy bennem van az a pizza. De ma már semmit sem eszek az is tuti.

Most nálunk jelen pillanatban bömböl a zene, dübörög akár egy dühös szomszéd, de szerencsére a szomszédok nincsenek itthon úgyhogy talán ez most bocsánatos bűn ;) Az előbb még ugráltam is rá egy sort Imrével. :PPP Az ő mániája hogy egész nap szólatja jó hangosan a rádiót. Huh, van egy kedvenc száma a "Riszálom úgyis", na én ettől a számtól falra tudok mászni.

Ma mozgalmas napunk lesz :) Illetve már csak fél napunk, mivel már du. 2 óra lesz. Tényleg ma kellett visszaállítani az órát? Mintha valamit hallottam volna anyától... na mindegy majd kiderül...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése