2006. április 1., szombat

Egy esős nap

Mint a címből kiderült, ma esik az eső. Szeretem az esőt. Megnyugtató. Ma nem sokat tudok mesélni nektek, de valahogy olyan kedvem van írni a naplómba. :) Na jó, részben azért írok hogy lejjebb kerüljön az utolsó bejegyzésem, mert kicsit provokáló a cím ;) Nem, nem arról van szó hogy szégyenlem magam az identitásom miatt, bár sokan elvárnák ezt tőlem. Én úgy gondolom, hogy az ember soha ne szégyellje magát azért amit érez, kivéve ha olyan érzés ami másnak ártó. Péládul ha valaki gyűlöl valakit vagy hasonló... de azért mert vonzzák a lányok és ő adott esetben lány, szerintem ebben nincs semmi szégyellnivaló. Mert ha például szerelmes vagy, az a világ egyik legszebb érzése és szerintem az nem korlátozódik le a szexre. Ott van benne az igaz szeretet és ez szerintem inkább szép mint ciki. :)

Bár én rájöttem, hogy többé már nem tudok szerelmes lenni, de azért szükségem van igaz barátokra akik elviselhetővé teszik az életemet. Azért persze a lelkem mélyén reménykedek az igaz szerelem létezésében és hogy egyszer engem is megtalál, sőt hiszek benne. És továbbra is vonzanak a lányok, nagyritkán fiúk is de inkább a lányok. Meg vonz az az izgalom ami a leszbikus életformával együtt jár (nem a szexre értem). Egyébként is megfogadtam hogy szűz maradok egész életemben Jézusnak. És ezt be fogom tartani megesküszöm. :)

Gyakran úgy érzem a szerelem (itt a Földön) csak illúzió.

Ebben a fizikális, 3 dimenziós világban. Most bizonyára azt kérdezitek, "akkor úgy érted hogy az igaz szerelem nem létezik?" Nem, nem dehogyis. Csak azt mondom, hogy itt ebben a világban, a fizikális, változások világában nem létezik. Ez nagyon nehéz, nagyon nehéz. Néha a hangulatok és érzések találkoznak, és valami megteremtődik abban a pillanatban. De csak egy pillanatig tart az egész, utána már csak a mi fejünkben, érzéseinkben létezik. Utána már csak illúzió az egész. A mi agyunk kreálja tovább. Mondjuk két tekintet találkozik. Lehet, hogy van egy pillanat mikor mindkét lélek ugyanazt érzi. De utána két irányba halad tovább a két érzés, az ő saját érzéseik világába és lehet hogy ők azt hiszik, hogy ugyanazt érzik, mégsem így van. Ezt tanultam meg a Földi szerelemről.

A Szerelem bennünk van nem két ember között. A mi érzéseinkben létezik. Mert nem érezheti két ember tökéletesen ugyanazt. Egyedül abban hiszek hogy egy másik világban egy másik dimenzióban lehetséges ez, a Szeretet dimenziójában. De az nem itt a Földön létezik. Ez a Világ mely a fizika világa nem képes kielégülést adni valamire/valamiben ami nem fizikális és nem változó. Mert az Igaz Szerelem nem változó de ez a világ változásokra épül. Minden változik benne, így van megalkotva.

A Szerelem egy másik dimenzió, az Igaz Szeretet, higyjétek el. Csak néha a mi dimenziónk és más dimenziók találkoznak. Egy ragyogó, mosolygó szemben ott van az a másik dimenzió. Mert a szem néha egy tükör. Egy másik Valóság tükre.

Most vádolhattok azzal, hogy az agyamból írok, de az igazság az hogy az érzéseim legmélyéből írok.

Soha életemben nem tapasztaltam meg szexet sem pedig fizikai szerelmet. Tehát nem ismerem azt a Világot. Az egy másik Világ, én pedig az érzések Világában éltem mindig is és élek a mai napig. Viszont azt nem mondom, hogy az érzéseim illúziók, mert nem azok. Pontosan azért nem, mert nem kapcsolódnak a fizikális világhoz. Egy saját világban élek. És boldog vagyok. :)

Ha te a fizikális világban élsz, bizonyára nem fogod érteni miről írok most. Másképp fogsz érezni és olyan lesz mintha hülyeségekről írnék. De én TUDOM, hogy nem hülyeség amit írok. Egy Valóság ami létezik. Nagyon erősen hiszem és érzem hogy nem a fizikai világba tartozom. Gyakran érzem hogy rossz helyen vagyok, és véletlenül kerültem ide. Ugyanakkor szeretem ezt a világot, ezt a fizikális világot. Űrt ad nekem. :) És lehetőséget hogy veletek megosszam ezeket a dolgokat. Én valójában nem ebben a világban élek. Időm nagy részét máshol töltöm, a saját és Isten valóságában. :) Biztos észrevetted, hogy néha túl szenvedélyes vagyok, túl megélek mindent, ezt te is érzékelheted kedves barátom az írásaimon. Néha talán nem értesz engem, túl gyerekesnek vagy távolinak tűnhetek számodra. Ha a szexről próbálnál meg beszélni velem, valószínűleg nem értenélek és nem tudnám átérezni miről van szó, egyszerűen kínai lenne nekem. (Nem arról van szó hogy nincsenek vágyaim.). De én egy másik világ Valóságában élek. Talán a saját világomban. De mindenképp ott van Isten is ebben a világban. Vele élek. Néha világaink találkoznak és ez igazán csodálatos. :)))

Mindannyiunknak megvannak az elképzelései erről a Világról amelyben élünk (a fizikális világra gondolok), és önmagunkról.

Tény, hogy a "SZERETET" valami amely minden dimenzióban létezik és a legeslegerősebb az egész Világon. A Szeretet minden dimenzióban másképp "néz ki".

Néha én is vágyódom fizikai szerelem után, de mindig újra és újra rájövök, hogy az nem valódi, mert nem örökkévaló, csak pillanatnyi. Minden ami elmúlik, nem volt valódi. Egyedül Isten és a Lélek valódi és a Szeretet, de ami fizikai lehet az mind csak illúzió. Igaz, hogy az emlék örökreszóló lehet tehát a fizikaiban is vannak valódi dolgok, de ezek mind a lelkiekhez kapcsolódnak kivétel nélkül. :)
Itt ebben a világban minden változik még a szeretet is és alakul. (Azért azt meg kell jegyeznem hogy vannak emberek az életemben akiket a mai napig iszonyatosan szeretek és ez sohasem fog megváltozni, de ez nem ehhez a világhoz tartozik hanem a saját és Isten világához.) Csak azt mondom, hogy ami fizikai lehet az mind elmúlik, viszont ami a Lélekben van az Örök.

Aki hisz az Örök Szerelmben, Az meg fogja Találni! Higyj benne, én is Ebben hiszek a legjobban és Istenben!

Egyszer angyalszárnyakat fogsz kapni és elrepülhetsz innen ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése