2005. december 20., kedd

Mindnyájan modellek vagyunk - a boldogság kulcsa

Mostanában sok kis bugyuta dolgon gondolkozom, de nem érdekel mert szeretem ezt tenni ;) Mostanában nagyon nagyon Boldog vagyok, őszintén és úgy érzem megtaláltam a belső harmóniát... Néhány napja hihetetlenül boldognak érzem magam, mert végre elkezdtem azt érezni hogy talán nem vagyok annyira nagyon rossz mint ahogy eddig láttam magam, úgy értem talán bizonyos értelemben egész értékes vagyok, és talán vannak emberek akik így is szeretnek, ilyennek amilyen vagyok. :) Sohasem tartottam magam valami szépnek vagy csinosnak, (úgy értem mindig azt hittem hogy csúnya vagyok, és még sokszor így gondolom) de most valahogy pár napja elkezdtem azt érezni és levonni a következtetést, hogy MINDEN ember gyönyörű és valójában bárki lehetne model. Bár nem mindenki sovány, de mindenki gyönyörű és csodálatos, és elkezdtem más szemmel nézni az emberekre mint azelőtt, és mostmár bárkivel is találkozok, hihetetlenül szerencsésnek érzem magam hogy találkozhatok az adott illetővel. Mostmár látom, hogy Mindenki gyönyörű és néha játszok egy játékot a bensőmben... ez annyira élvezetes! Ez a kis "belső játék" amit kitaláltam :P Elmondom mi ez valójában:

Tehát, bármikor ha megyek valahová, elképzelem hogy igazi modellek között élek, hogy különleges vagyok és kiválasztott, hogy szép vagyok akár egy model (tudom ez nem igaz és talán önbecsapás, de miért ne érezhetném ezt ha annyira boldoggá tesz?). Néha amikor a GADARA-házba megyek (ez egy olyan klub-szerűség ahol különböző betegséggel küszködő emberek beszélgetnek, de nem azt érzem hogy beteg vagyok vagy hogy betegek közé megyek) azt képzelem, hogy az egy model-ház, ahol különleges lányok és fiúk, férfiak és nők vannak különlegesen szépek, olyanok akik nem mindennapiak, hanem gyönyörűek és egyéniségek. Valójában ezt nem is nehéz elképzelni, sőt így érezni hiszen akikkel eddig találkoztam ott, mind kivétel nélkül ilyenek, és van stílusuk és belső kisugárzásuk. Mindenki egy különleges egyéniség ott különleges lélekkel és személyiséggel.

Ha valaha is olyan munkát kéne végeznem hogy modelleket válogatok, akkor a GADARA-házból mindenkit beválasztanék modellnek, és még olyanokat akiknek van egyéniségük, különleges személyiségük és stílusuk. Sohasem azt nézném mennyire sovány az illető, bár az tény a vékony csinos emberek nagyon vonzóak tudnak lenni, hanem az egyéniséget és stílust, a személyiséget nézném. A GADARA-házban mindenki birtokolja ezeket a dolgokat kivétel nélkül. Tehát állandóan úgy érzem magam mintha modellek között lennék akik ráadásul nagyon kedvesek és intelligensek is. Nem érdekel ha emiatt páran esetleg kinevetnek akik olvassák, az számít egyedül mit érzek belül és mit éreznek mások, hogy ne bántsak meg senkit semmivel. Ez a kis játékféle rengeteg energiát, boldogságot és nyugalmat ad nekem. Egyszerűen csak elképzelem, hogy gyönyörű vagyok, vékony, egyedi és rögtön hihetetlen boldoggá válok és ami óriási, hogy ez a boldogság folyamatos, és nem csak egy-két órára vagy napra szól. Tényleg úgy érzem megtaláltam a belső harmóniámat és a boldogságot. :))))) Bármikor megyek valahová, mindig az emberek arcát nézem és belenézek a szemükbe, mert ez olyan jó érzés... megfigyelem ki milyen, mit sugároz és ez boldogságot és energiát ad. :)))) Szeretek figyelmes lenni az emberek felé... Észrevettem - de ez nem titok azt hiszem senki előtt sem - hogyha valaki nemcsak szép és sugárzó, hanem kedves és figyelmes is az hatalmasat dob az illető belső kisugárzásán! :))) Sőt, ha valaki nem szép de kedves azt szépnek látja mindenki, legalábbis én igen. Amikor mélyponton vagyok, csak elkezdem ezt a kis "belső játékot" gondolatban, és az egész bensőm teljesen megnyugszik és boldog lesz! És amikor nagyon lent érzem magam azt is szoktam, hogy csinálok valami művészi dolgot, amihez általában tehetség is kell... (pl. írás, tervezés, fényképezés, festés, rajzolás) nem számít hogy van e tehetségem vagy nem én azt képzelem hogy csodálatosat alkotok és ez boldoggá tesz. :)))) Minden rossz-szomorú érzés eltűnik azonnal, mert azt képzelem (és a végén már el is hiszem), hogy kivételes tehetség vagyok, stílus alkotó, egyedi, művész vagy model :PPP Ez nagyon HATÁSOS. ;)
Csak próbáljátok ki és meglátjátok olyan boldogok lesztek mint én! :))))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése