2005. szeptember 1., csütörtök

Hogy felejthettelek el titeket? A negyedik próba

Kedves Barátaim... szomorú vagyok, mert hiányoztok nagyon. Mindnyájan! Tegnap kaptam egy levelet egy barátomtól, hogy hazug vagyok. Talán igaza van.... és én bocsánatot kérek tőle, hogy ezt az érzést keltettem benne. Én nagyon szeretem őt. De amit érzek, sajnos nem lehet képekben, hangban vagy bármi másban megmutatni.... ha ő így érzi, biztos hogy igaza van. Kérlek Istenem segíts.... Úgy szeretem a Barátaimat! Talán a szavaimban vannak ellentmondások de az érzéseim igazak és tiszták. Meghasad a szívem. Szeretem Minden barátomat, de ez a test gyenge amelyet adtál nekem. Úgy szeretem Mindnyájuk. De hiszek az igaz szerelemben! Mindig úgy éreztem minden igaz barátomnál hogy ő az Igazi. És talán köztük van, de nem választhatok. Nem szabad nekem választani. Én csak téged választhatlak Istenem. Számomra te jelölöd ki az én társam. Bárcsak képes lennék mindenkit egyformán szeretni! De hiszem hogy van egy Igazi. Miért olyan fontos ez, és miért hiszek annyira benne? Miért hiszek az Igaz szerelemben? Pedig annyira nem fontos, de tudom hogy létezik. Mégha számomra nem is létezik, valaki számára biztos!

Még olyan sokat kell tanulnom, de kibírom, higyjetek nekem. Mindent meg akarok tanulni, ami közelebb visz Istenhez.

Félek hogy egy idő után nem fogom tudni folytatni ezt a naplót, de még szerencsére nem jött el az az idő. Igaz, nem is tudom, hogy jót teszek e vele másoknak, hogy leírom amiket érzek... félek hogy esetleg szomorúvá teszem a barátaimat. Nagyon nagyon félek! És higyjétek el, nem vagyok bátor (Ez különösen Katinak szól :))) ), csak bízom Istenben és ez ad erőt mindenhez!

Nem hiszek abban hogy van lehetetlen. És hiszek a Szeretetben. Hiszek az Igazságban. Hiszek Istenben és Jézusban és Hiszek az emberekben is.

Most egy nehéz próbában vagyok. De igyekszem tanulni belőle. Azt hiszem értem Tamasi Tibit és Katiékat is. Ne féljetek, érzem hogy most nektek is nehéz, de ne adjátok fel. Én sem adom fel. Soha! :) Kérlek segíts Istenem, mert egyedül gyenge vagyok. Csak Veled tudom megtanulni a leckét.

Sikerülnie kell. Kérlek segíts a barátaimnak is, hogy ne legyenek szomorúak, hogy ne érezzenek semmi fájdalmat. De azt sem szeretném ha Te éreznél fájdalmat.

Hiszek benne hogy meg tudjuk csinálni. Együtt. Szeretettel. Az nem lehet, hogy ne sikerüljön! Szerinted létezik ilyen ha valaki nagyon akarja és ez élete álma? Tudom hogy ez nagyon nagy kívánság és nagyon nehéz. De biztos hogy meg lehet csinálni...

Kedves Barátaim, biztos hogy nektek is vannak gyönyörű álmaitok... és biztos vagyok benne hogy szeretnétek ha valóra válnának. Higyjetek benne és akkor valóra válik!

Nekem például van egy kedvenc együttesem a The Beloved. Van egy videóklipjük, a Sweet Harmony. Én egy ilyen világról álmodom! Ahol mindenki szeret mindenkit, és gyönyörű lelkű emberek vannak, és olyan a testük mint a lelkük! Vágyom egy ilyen világra ahol mindenki boldog - én is. Hiszem hogy ez nem bűn. Viszont ahhoz hogy ezt megtapasztaljam meg kell ismernem a másik világot. De abban biztos vagyok hogy egyszer Mindenki Boldog lesz és Teljesen Szabad, és nem lesz fájdalom, és az egy gyönyörű, csodálatos Világ lesz! És az ebben való hitem és Istenben való hitem sohasem fogom feladni! Nehezek a próbák, de annyira erősen hiszek a Szeretetben, Istenben, az Álmaimban, a Zenében, a Boldogságban! Csak nagyon Félek....

Most egy kicsit a betegségről szeretnék írni. Úgy érzem fontos. Azt hiszem nem tévedek, ha azt mondom hogy a Világ nagy része beteg. Szinte nem is találkoztam még olyan emberrel - ha jobban belegondolok - aki ne szedett volna valami gyógyszert. Ez nagyon szomorú :(((( Azt hiszem megértettem Tibit a barátomat, hogy miért az az álma ami. Nos, én úgy szeretném ha valóra válna az álma. És mindenkié. Ha mindenki egészséges és boldog lenne!

Most nem szedem a gyógyszereket. Egyet sem. De jobban látom a dolgokat mint valaha. Jobban látom a bűnösségem, és jobban tudok vigyázni arra hogy ne kövessek el annyi bűnt. És tudjátok mit? Jobban is érzem magam! :)))) Lelkileg. Szabadabb vagyok mint azelőtt. A gyógyszerek ugyan jókedvet csinálnak, de ez nem boldogság. Belül szomorú és magányos vagyok. Érzem hogy mindenki jót akar nekem, de nem vagyok abban biztos, hogy ténylegesen is az a jó ha gyógyszerfüggő vagyok. Miért jó hazugságban élni? Nem jobb érzés az, ha a saját erődből (illetve Isten segítségével) érsz el dolgokat? Ha Istenhez közelebb kerülhetsz? Az biztos hogy én sem tennék másként azokkal akiket szeretek és betegek: nem hagynám hogy ne szedjék a gyógyszert. Nem bírnám elviselni azt ha fájdalmat érez az akit szeretek. De én azt érzem, hogy megéri küzdeni. Szerintem mindenkinek joga van eldönteni, hogy meg akarja e ismerni Istent vagy nem, hogy Isten segítségével akar e meggyógyulni vagy örökre beteg akar maradni, kémiai szerektől függve. Ez nagyon nehéz, mert én aki beteg, azt mondanám másoknak akik ugyanilyen betegek, hogy szedjék a gyógyszert - hiszen én szeretem őket és nagyon fáj, ha ők fájdalmat szomorúságot éreznek. Mert én ezt érzem, hogy nem szedem a gyógyszert. De bennem olyan erős vágy él arra hogy meggyógyuljak, mégpedig az én saját erőmből, Isten segítségével, hogy azt leírni nem lehet. És ha őszinte akarok lenni, én az igazi boldogságot akarom választani. Ez a gyógyszerek által kreált világ nem lehet az igazi boldogság. Meg ott mélyen belül mindig is szomorú voltam, még gyógyszerek mellett is. Tehát inkább küzdök, mint hogy elfogadjak egy ilyen kompromisszumot. Én nem hiszek abban hogy nem lehet meggyógyulni. Isten segítségével bármi lehetséges. A Zene nagyon sokat segít, a barátok, a beszélgetés... (várjunk csak gondolkozom még hogy mi :P)... az éneklés, az írás, számomra még a tervezés is valamelyest... azt hiszem a zene a legjobb mind közül! :))) Képzeljétek, egyszer volt olyan hogy ki volt kapcsolva a walkmen-em és hallottam a Beloved zenéjét! A szívemben belülről jött és betöltötte az egész bensőmet! Azt hiszem a "For your love" című szám volt az. :)))) Gyönyörűszép szám!! A Zene orvosság! Isten orvossága :) Ezért én úgy döntöttem hogy zenével fogok meggyógyulni. :) A Zene szerintem Istentől van. Ti szeretitek a zenét? Van kedvenc számotok? Ha gondoljátok írjátok le ide, hogy ti mit szerettek... hátha engem is meggyógyít! :)

Olyan jó hogy tudok angolul! Mert értem a dalszövegeket és így teljes a Zene szerintem! Bárcsak a barátaim is tudnának angolul! Mert értenék azokat a gyönyörű számokat! A Beloved-nak olyan szép számaik vannak. A Szeretetről, boldogságról, Álmokról, Életről, Szerelemről, Istenről (Bár ez utóbbit az együttes titkolja) szólnak! De bármikor olvashatjátok a dalszövegeiket a Beloved-os honlapomon a "Lyrics" -re kattintva. Most megyek legyetek jók és boldogok! :) Ne féljetek, nem érhet bántódásotok, mert Isten vigyáz mindannyiunkra! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése