2015. január 29., csütörtök

HELP!

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ne szomorkodj drága Lélek és semmiképp se add fel! Keresztet hordozol, biztosan nagyot, Jézus keresztjét. Nincs szükséged az emberek szeretetére amely tökéletlen és sajnos ezáltal nagy sebeket okoz. Ember nem is boldogithat igazán. Jézus az, aki a világon a legjobban szeret mindennél, és ha kéred, Ő biztosan segít társat találni a földi életre is. Egyetlene vagy, nincs még egy belőled. Kincs vagy számára, gondod, hogy egyedül hagyna téged? Kérd, szívvel imádkozz, ne ajak imával! Beszélgess vele bármikor, bárhol. Meg fogod hallani. Akinek van füle, hallja meg.
Www.tlig.org/hu. Olvasd gyermekem.
Isten áldjon meg és pihentesse szívén lelkedet.

Névtelen írta...

Márti! Úgy látom pont az ellenkezőjét érték el, akik ártani akartak neked! Sokkal több jó ember ismert meg ezáltal!!
Nem vagy egyedül! (:
Tarts ki!

Névtelen írta...

Mindenki átesik szerelmi bánaton. Mikor 7 év után elhagyott a volt barátnőm valaki másért én is azt hittem nem élem túl. Nem tudtam enni, aludni, csak az járt a fejemben éjjel-nappal, hogy mennyire hiányzik. Mogorva voltam még a családommal is. Elvesztettem a munkámat is. Nem volt kedvem semmihez, élni sem akartam. Két évig hitegetett, hogy otthagyja az új pasiját és visszajön hozzám, mert engem szeret. Két évet dobtam el így az életemből szomorúságra, önsajnálatra.
Két év után határoztam el, hogy nem süllyedek bele az önsajnálatba, nem magamra fogok figyelni, hanem másokra. Észrevettem, hogy a családomat is elszomorítom a viselkedésemmel.
Megpróbáltam bízni Istenben, hogy tartogat még szép dolgokat az élet. Hogy az igazán jó dolgok még csak most várnak rám. Hogy semmi sem történt ok nélkül.
Tereld el te is a gondolataidat, olyan dolgokkal, amiket szeretsz.
Hallgass szép zenét, olvass egy jó könyvet. Mozogj sokat, az nagyon jót tesz a hangulatnak (és az egészségnek is). Simogass aranyos állatkákat, aludj eleget, vegyél egy forró fürdőt.
Aranyos, tiszta szívű lánynak tűnsz, biztos vagyok benne, hogy rád fog mosolyogni a boldogság.

Valentínyi Márta írta...

Köszönöm a kedves kommenteket. Elég sok szenvedésen vagyok már túl, jelenleg is sok szenvedést kell elviselnem, de igen, a legjobban a Szerelmem távolléte fáj. Igaziból én nem érzem úgy, hogy nem szeret, de lehet neki is sok volt ez a sokminden ami történt körülöttem. Most nem sokat tudok róla, nem vagyok vele kapcsolatban, de szerintem vissza fog térni majd. Nagyon remélem. Hiányzik nagyon. Nehéz lesz kiheverni, ha egyáltalán sikerül. Én úgy érzem Ő Életem Nagy Szerelme. De ha ő úgy döntött, hogy elzárkózik, akkor nekem ezt tiszteletben kell tartanom. Nehezen viselem. Én még mindig reménykedem Benne.

Valentínyi Márta írta...

Hiszek Jézusban, Ő mindig velem volt és segített. Egyszer megmentette az Életem, és egyszer egy megerőszakolástól is megmentett. Ő Él!

Bathman írta...

Mikor szíved nyitott, határtalan örömöt, határtalan szeretetet és határtalan tisztaságot érzel. Az első dolog, amit érezni fogsz, az a tisztaság: tisztaság benned és rajtad kívül. Végtelen szeretetet fogsz érezni, határtalan szeretetet, és ez a szeretet teljesen tiszta lesz. Benned lesz, és rajtad kívül. Azután örömöt fogsz látni mindenben.

Most öröm után sírsz, de eljön majd a nap, mikor a szíved kinyílik, és önkéntelen örömöt merítesz mindenből. Ránézel egy virágra, és örömöd lesz, ránézel egy gyermekre, és örömöt nyersz, ránézel a világra, és örömöt merítesz. Megkapod a béke és az egyetemes egység érzését is.

A valódi belső örömöt magunk teremtjük.
Nem függ a külső körülményektől vagy eredményektől.

Boldog születésnapot! :)

Valentínyi Márta írta...

Kedves Bathman, köszönöm ezt a szép hozzászólást, és a szülinapi köszöntést! Mindig van a mélyből kiút. Amikor már nagyon rossz, mindig történik valami csoda, ami kihúz a mélyből. Isten és Jézus mindig velünk van, csak Szeretnünk kell és Hinnünk. És bízni a saját erőnkben is. Vannak rossz napok, de aztán mindig jobb lesz. Remélem, erre mindenki emlékezni fog, hogy a jó mindig ott áll előttünk, csak nem szabad feladni. Sok rossz ért, de még élek, és ez egy nagy szó. Hálás vagyok Istennek, Jézusnak, a Családomnak, a Barátaimnak és a Szerelmemnek, hogy velem vannak. :) Mindenkinek csak jót kívánok, Szeretettel!

Megjegyzés küldése