2014. december 18., csütörtök

Össze vagyok zavarodva

Nem tudom, nem tudom mit érzel, hogy Szerettél e vagy Szeretsz e, én éreztem és érzem folyamatosan hogy igen, Szeretsz és egymáshoz tartozunk, de mi van ha ez csak a hülye képzeletem szüleménye - egyszerű fantáziavilág? Én VALÓS-nak akarom, legalább ezt, ha már úgysem jön össze soha semmi amit szeretnék. 

Egyik ismerősöm ezt írta a Facebookra,
az egyik bejegyzésem alá:

"Tudd, hogy mire vágysz, higgy benne mélyen, és ne hagyd, hogy bárki összetörje azt, amiben hiszel. Ha mégsem menne, pofozd fel magad szépen, mert az élet nem annyi, hogy elfogadod a kevesebbet. Tudd, és ha tudod belül, ha bízol benne, jönni fog. Minden ott van előtted, ott hever a lábaid előtt, de csak akkor tud jönni, ha felkészültél rá. Ha elfogadtad, hogy megérdemled. Semmire sem vágysz véletlenül. Ha érzed, hogy kell, és tudod, hogy mi, meg fogod kapni. Lehet, hogy nem rögtön, sőt, várnod kell rá, de jönni fog, hiszen semmi sem fordul meg ok nélkül az agyadban csak úgy... de ha egy percig kételkedsz, akkor ne is várd a legjobbat. Ha te magad sem hiszed el, hogy van olyan, hogyan is jöhetne?"

Ezzel a képpel megspékelve: 


És ezelőtt egy néhány nappal ezt a képet megkaptam RAJZ-ban Reménytől is, ha Ő volt az aki küldte, mert az Ő neve alatt szerepel a Facebookon az "illető", így lehet hogy tényleg Remény, de nem vagyok ebben 100%-ig biztos. Ha megtalálom azt a rajzot (mert lementettem), akkor berakom ide alá. Ezek a "véletlenek" engem nagyon megkavarnak, és nem tudom igaziból, hogy mit is kéne éreznem...

*Megtaláltam a Rajz-ot:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése