2014. november 14., péntek

Kicsit sok volt...

Nem értek egy pár férfit... azt gondolják, hogy a nők csak használati tárgyak... hogy azért vannak, hogy a vágyaikat kielégítsék? Pedig mi is érző lények vagyunk. Igen, én is követek el hibákat. De vannak akik nem értenek meg, mi is van velem, mi a bajom, mit érzek. Ezekkel az emberekkel mit kezdjek? Ha elbeszélünk egymás mellett? És ennek ellenére még mindig beszélgetek velük, mert bízom benne, a jó szónak hatása lesz.... hogy talán elgondolkoznak magukon, és hogy talán el kéne jusson az agyukig amit közlök velük. Most eszembe jutott, hogy valaki Remény nevében írt nekem. Máig nem tudom Remény volt e, de ha tudnám, hogy ő írt, biztos hogy nem írnék neki, nehogy zavarjam. De így meg nem tudom mit is gondoljak... annyira furcsa a világ, nem értem az embereket. Vannak akik rosszindulattal, belegázolnak a másikba, vagy nem hallják meg, nem értik meg amit közölnek velük. Mit gondoljak a világról ezek után?

Kicsit kezd sok lenni ez a sokminden amik érnek, az, hogy csomószor támadtak, mert "merem szeretni Reményt", sőt még a nevében írtak is, azt nem tudom ő volt e vagy egy idegen, de gondolom, hogy Ő a saját profiljáról írt volna nekem.... tudjátok, elég türelmes ember vagyok, de évek alatt a sok sok minden amiket át kellett élnem, plusz az, hogy még mindig egészségesnek kezelnek, amikor beteg vagyok, ez kissé betett mostanában nekem, a családtagjaim között is van aki még mindig nem érti meg a betegségemet, és lustának nevez, meg a fejemhez vágja hogy egész nap csak itthon vagyok nem csinálok semmit... valóban, de az meg mellékes gondolom, hogy azért nem mert közben iszonyúan szenvedek az injekciótól és krónikus kimerültségtől. Igaziból van bennem egy "elzárt rész", ami nem engedi kitörni belőlem a sok-sok fájdalmat, ezért nem is látszódhat, mennyire szenvedek.... de talán nem viccből közlöm ezeket a dolgokat folyamatosan, talán mert tényleg már nincs hely a sok fájdalomnak ott belül.

...És kedves Ismerőseim, és Barátaim, nem tudok chatelni mostanában, ha tudok írok mindig, de ha nem tudok akkor nem megy egyszerűen... igyekszem megfelelni, de van hogy nem bírok írni. Van amikor csak mobilon az ágyban olvasom el az üzenetet és ott nem tudok válaszolni, mert gombnyomásos mobilom van, régebbi fajta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése