2013. augusztus 20., kedd

Totál depisből - totál happy

Vicces kis öröm, de nekem mégis sokat jelent, hogy Remény picit "aktív" volt mostanában, 2 azaz kettő posztot megengedett magának Facebookon, ami óriási teljesítmény, mármint komolyan, mert valamiért ez idáig semmit nem posztolt, kb fél évente / évente volt egy-egy valami tőle, de amúgy ezeken kívül semmi. És most tök örülök, hogy VÉGRE úgy tűnik, talán picit visszatér, olyan jó lenne! Plusz ma láttam, hogy a hírfolyamban megint ott volt az az édes, oly kedvelt kutya avatar, ami Remény profilképe. Mégpedig egy "Daily Horoscope" nevű alkalmazás miatt, amire valószínűleg ráklikkelt, vagy bejelölte magának, hogy mindig megjelenjen. Tudom, tök bugyuta kis öröm, hogy ennyinek is örülök, de mondjuk azért szerintem más is így lenne vele, ha egy év alatt semmit nem látna a Facebookon a szerelmétől. 


Én meg most képes voltam átváltani totál depisből - totál happyvé, tényleg félelmetes és elképesztő, milyen meredek váltások vannak a hangulatomban, de az is lehet hogy a reggeli kávé tette meg csak a hatását. Mindenesetre most élvezem, hogy jókedvem van, na azért ne tessék azt gondolni, hogy mostantól ez egész nap meg is fog maradni... Lehet pár perc múlva megint visszaváltok, és lezuhanok a mélybe, és sírhatnékom lesz.

Most tudjátok mit fogok csinálni? Keresek pár pro anás - thinspo tumblr oldalt, és összegyűjtök pár gyönyörű thinspo képet, hogy motiváljanak. Amint lelépett anyu innen - remélhetőleg 1 órán belül - kimegyek, és kihányom a kávét. Muszáj, mert 4 tejporral ittam, az lehet megvan akár 100 kcal is. Plusz az esti zaba, 3 banán, 1 joghurt, és 1 vajas kifli formájában. Ezeket jó lenne kiadni, de félek már felszívódott a nagy része. Tudjátok nem kockáztathattam meg, hogy lebukjak a hányással anyu előtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése