2013. április 27., szombat

~ Jó lenne álmodni, ha jót álmodnék

Volt egy álmom éjjel, nagyon rossz, Katiról és Reményről álmodtam, de nem jót. Meg egy terapeutáról is, aki egy látogatásom alkalmával 456 ezer ft-ot kért egy alkalomért :-S És anyu fizette, és mondta ez nem is sok.. :-D hát köszi gondoltam, még jó hogy ki tudtuk fizetni... persze csak az álmomban, nincs nekünk annyi pénzünk a valóságban. Meg az álmomban a terapeuta tök fapofát vágott végig amíg nála voltam, és közölte, hogy csináltak egy vizsgálatot a torkommal, és kiderült, hogy lehet műteni kell... és akkor gondoltam magamban, tuti a hányások miatt... és próbálta kicsikarni belőlem, hogy Bulímiás vagyok e, de én tagadtam. Aztán Katival álmodtam meg egy lánnyal aki elmesélte, hogy ő a hibás azért mert beteg lettem (skizo), mert ő kevert drogot a kajámba anno... és mondta, hogy jóvá akarja tenni és hogy akar egy filmet csinálni az életemről, (mármint az idegen lány) és a betegségemről, velem a főszerepben de más játszotta, csak ugye én rólam szólt volna az egész. Én mondtam oké, de utólag megbántam. Mert nagy lett a nézettsége, és mindenki a filmből akarta megtudni éppen hogyan érzem magam, és senki nem kérdezett meg engem a valóságban, hanem kb olyan volt mint az FB, hogy mindenki azt nézi egész nap, és ott jópofiznak, de a valóságban meg mondjuk nem is köszönnek meg nem ismernek meg... szal eléggé rossz volt. Azért is, mert mindenki egy érdekes filmnek fogta fel, és nem látta mögötte a sok szenvedést és valódi érzéseket... Még az volt utána az álmomban, hogy Kati  ott is mellőzött és került mintha leprás lennék, és szerintem sírtam is az álmomban. Nem azért fájt, mert érzek iránta, mert már nem, hanem főleg azért ahogy kezelt ok nélkül. Aztán jött az, hogy Reményt láttam egy elvadult helyen sétálni, és próbáltam felvenni vele a szemkontaktust, de ő ezt elkerülte velem. És akkor leesett, hogy nekem semmi esélyem nála. Mert ha lett volna, már régen lépett volna. És most a valóságban már "kezdem elfogadni", hogy úgysem fogok soha közelebb kerülni hozzá.... vagyis most már megértettem, hogy tök reménytelen az egész. Nagyon szar érzés, de muszáj ezt elfogadnom. 

Hát eléggé nyomasztó álmok voltak.... meg nagyon kómásan ébredtem reggel, és úgy voltam vele, nem érdekel ágyban maradok, minek keljek fel a semmiért, ez is egy szar nap lesz, értelmetlen és úgy hogy közben tök rossz a közérzetem. Na, de legalább eddig nulla kalória, illetve nem nulla, mert volt már egy kávé. Az kb max 100 kcal lehet a tejporral..... de most csak saccolok. Ez még nem sok, most érzem hogy jól csináltam ma és büszke vagyok ezért magamra :-) Végre egy kis sikerélmény, mert már nem volt állapot a sok zabálás és hányás amiket leműveltem a héten. Végre valamit "elértem", bár ez még csak picike dolog, de ma ügyes voltam :-)

Tegnap volt egy bosszantó dolog, ismét kaptam egy meghívást a TWOO nevezetű weboldalra, amiről fogalmam sem volt milyen jellegű, gondoltam olyan mint a Facebook vagy Iwiw vagy Myspace, szal gondoltam, oké, ha ennyi felkérés jön, egye fene regizek... hát jól megszívtam. Kiderült hogy a rendszerük az összes emailes kapcsolatomnak kiküldött egy meghívót, hogy én bejelöltem őket a Twoo-n... fasza gondoltam, jól behúztak a csőbe! Remélem, hogy az ismerőseim nem regiznek oda, ráadásul mint utóbb kiderült, az egy társkereső oldal, ahol nyomulnak az emberre, plusz alapértelmezettként az van beállítva hogy minden engem meglátogató személy után kapjak egy emailes értesítőt... király... rögtön az első nap vagy 60 email érkezett, csak onnan... mert ugye minden olyan után kapok emailt ha csak meglátogatták a profilom. Nem tudom ki tudott ilyen "remek honlapot" összehozni, de nagyon megbántam, hogy regiztem.. és majd ha nem leszek olyan lusta, akkor valahogy kinézem hogyan lehet törölni magam. Persze letiltottam az email kiküldést, nagy nehezen megtaláltam. Ide sem fogok gyakran felnézni az biztos! :-P Hát így jártam....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése