2012. december 27., csütörtök

~ Légy férfi!

Szörnyű érzés a döntésképtelenség. Amikor valamit teszel és utána úgy érzed, mégsem jó úgy és visszacsinálod. Pl én a bloggal. Hol leszedem, hol felteszem. Miért nem lehet azonnal megsemmisíteni?!

Amugy... nem akarom lejáratni magam. De mindig az történik. Nem akarok R-ről írni. És most a napokban próbáltam "férfi módjára" viselkedni, hidegen, mereven, megfontoltan. Egy ideig egészen jól ment. De azért mégis nő vagyok. Nőként éltem idáig, vagyis a női mintákat tanultam meg, s most hirtelen mint aki "megvilágosodott", mást tartok jónak. Tegnap apával elmentünk Szabadkígyósra a Kastélyhoz, kicsit sétálni. Ott odajött egy fazon, és szóba elegyedett tesómmal, meg apuval. Én előresiettem, ott is görcsösen próbáltam hideg, zárkózott és méltóságteljes lenni. Nem nagyon tekintettem a pasasra, pedig amugy kedvesnek tűnt. A gondnok volt, és gondolom sok emberhez odamegy, unatkozik, na meg tesztelgeti a vonzerejét.... hát én nem ájultam el tőle. Régebben azt mondtam volna, tök szimpi, főnyeremény, de mostmár "átlátok" az emberi viselkedésen, látom, hogy miért olyan nyerő vki stílusa, és hogy közben taktikázik belül. Ő nem azért szimpi mert tényleg tök aranyos pasi, hanem mert előre eltervezi, mi az a stílus amit felvesz. Ő tisztában van vele, hogy jobb mint az átlag, jó a beszélőkéje, és csak a saját fényezése a célja. Nekem ez jött le, a gondolatsor után amiket végigfuttattam az agyamban a történések tükrében. Nekem csak ne akarjanak bevágódni, legalábbis ne úgy hogy közben lenéznek, de persze nem feltűnően, csak tudják, hogy ők magasabb szinten állnak. Nem tudom ez így érthető? Vagy nagyon zavaros? Mindegy, a lényeg, hogy belelátok az emberek nagy részébe, mit miért mondanak, tesznek. 

Egyedül R az aki még eléggé rejtély számomra. De róla sem akarok már írni. Rázd meg magad harmony, erős vagy, és tudod magad tartani, nincs szükséged senkire és semmire, hogy önmagad légy, és jó légy. Igen nem fogom lealacsonyítani magam senkiért. Legyél férfi harmony!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése