2012. november 7., szerda

~ hm...

Fúha, tegnap akkora bingém volt :-/// Le sem merem írni mennyit zabáltam, de szörnyen szégyenlem magam... Igaz, hogy azt írtam nemrég itt a blogban, hogy mellőzöm az evés / koplalás / evészavar témákat, de azt hiszem ezt mégsem tudom betartani tekintve, hogy ez szerves része az életemnek. Továbbra sem szeretnék senkire rossz hatással lenni, de mivel ez az egyetlen naplóm, és nem szeretek mást írni mint ami a valóság, ezért elkerülhetetlen, hogy ne vegyem bele ezt is. Szóval eléggé elrontottam most a fogyót. Már nem 44,8 vagyok, hanem 46,5. Ez több mint másfél kiló plusz, és NAGYON látszik (szerintem). De úgyis leadom, nem is azzal van a gond itt, hanem ha le is adom, nehogy megint visszaessek abba a hibába, hogy ok, már tűrhető a súlyom, akkor ehetek "nyugodtan". Mert mindig ez van, ha már 44-45 körül vagyok, akkor hajlamos vagyok elkönyvelni magamban, hogy most "jól állok", szal nem fog megártani ha eszek egy kicsikét... s aztán ebből lesznek a bingék :-S

Ma - ha minden jól megy - akkor zero kaja. Az imént voltam a kisboltban cola Light-ért, úgyhogy ezzel elleszek ma. Egyébként nincs olyan szörnyen rossz kedvem, de olyan kirobbanó jó sem.

Hiányzik R, még mindig... De már annyira megszoktam a kontakt nélküliséget, hogy félek felvenni vele ismét a kapcsolatot... mert az megint olyan bizonytalan... most ez van, ez a biztos, hogy nem beszélünk, ez a "megszokott", és nem akarom hogy bármi felborítsa ezt a "rendet". Ehhez szoktam hozzá, ezért ehhez ragaszkodom. Mégis szeretném tudni, hogy gondol e rám.... jó lenne. :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése