2012. szeptember 27., csütörtök

~ Levél R-nek (nem küldöm el neki, csak ide)

Kedves R,

Láttam hogy kerestél telefonon. :-) Ez nekem nagyon nagyon jólesett, nem is tudod mennyire vártam már, hogy lássam, beszélni szeretnél velem! Azt nem tudom ugyan hogy mit szerettél volna mondani, kicsit félek, hogy esetleg haragszol rám, mert nem tudok telefonálni…

Ezt a levelet azért írom mert szeretném leírni nagyon őszintén neked, hogy hogyan érzek, bár te erről bizonyára tudsz, és nem hat az újdonság erejével. Szerintem tudod hogyan érzek, és ne haragudj hogy ismét erről írok. Nagyon szeretlek, és nagyon fontos vagy nekem. Én szerelmes vagyok, és az érzéseim főszereplője Te vagy. Nagyon szerelmes vagyok beléd, bár gondolom ez kicsit riasztó is lehet, nem akarom ezt a hatást kelteni.

Minden nap egy szenvedés, mert úgy érzem, minden reménytelen nélküled… még most is visszafogom magam, ha nem tenném, nem is tudod miket írnék le neked ;-)

De azért pár dolgot mégis leírok. Ami nagyon megfogott Benned azok főleg a szemeid. Gyönyörűek, kifejezőek, különlegesek, és ragyogóak. Nagyon tetszik az egész alakod, és az arcod, a szád különösen gyönyörű, szintén mint a szemed. De tudod mindent szeretek Benned. És nemcsak a külsőségeket, bár elsősorban azért szerettem Beléd. Már az első kép után.

Amiről még írni akarok az az evészavar. Tudom, hogy Anorexiás vagy (remélem nem Bulímarexiás, bár egyik sem jobb a másiknál), láttam a képet a Facebookon amin bejelölt valaki (osztálytalálkozós kép), gyönyörű vagy rajta, magasan kiemelkedsz a többiek közül helyességben és szépségben és soványságban. Bizonyára rengeteget szenvedsz, hogy ilyen gyönyörű és tökéletes kinézeted legyen. Bevallom aggódom érted, mert nagyon sovány vagy. Nekem így (is) tetszel, meg mindenhogy. Eddig csak sovány képeket láttam rólad, és tudom, hogy van ez a problémád az evéssel. Nem akarok olyan sem lenni egyébként, hogy nyaggatnálak hogy egyél, mert én is ismerem ezt a problémát, meg azt hogy milyen az ha mindenki erőlteti azt amit nem akarsz. Talán mindketten segítségre szorulunk (bár én nem vagyok vékony), de benne vagyok a dolgokban. Már nagyon régóta. Amióta megjegyzéseket kaptam régen, hogy „híztam” stb, én azóta kínzom magam a fogyókúrával. Az emberek bele sem gondolnak abba, hogy egy-két meggondolatlan szó megváltoztathatja egy ember életét. Nekem a régi beszólások rokonoktól, egy egész életet „tettek tönkre”, és üldöztek bele a bulímiába. Igen, bulímiás vagyok. De szégyellem a hányásokat, főleg előtted, de úgy érzem te megértesz, mert talán hasonlóan érzel az önbizalmat stb-t illetően mint én… mi akarunk lenni a legjobbak, vagy legalábbis jobbak másoknál. Tudom hogy megértesz engem. Nekünk ez az egész fontos, mert csak így lehetünk önmagunk. Engem még a betegség, és a lehetséges szövődmények tudata sem riaszt el attól, hogy azt tegyem magammal amit teszek. Minden napom egy küzdelem az evéssel/nemevéssel… tudom, hogy neked is. Mert ez látszik azon ahogy kinézel, gyönyörű-, tökéletes kinézeted van. Mégha nem is hiszed, vagy ha mégis és látod is, az nagyon jó lenne. De mások látják hogy gyönyörű vagy (közöttük én is látom), és nem szeretném ha boldogtalan lennél amiatt mert elérted a tökéletességet, és már nincs úgymond „újabb célod”… tudom, hogy maximalista vagy. Én is az vagyok, csak nekem ez nem jön össze.

Szeretném ha boldog lennél. Úgy szeretném, ha… megértenél engem, hogy közétek akarok tartozni és mindent megteszek ennek érdekében. Nekem TE vagy az inspirációm. Egy igazi Thinspo vagy! Láttam rólad olyan képet, amin háromnegyedig látszik az alakod, az egyik osztálytársad feltöltötte talán (igen, megnéztem a képei között, hátha találok Rólad ott képet, és lám szerencsém volt! :-D). Éppen egy pezsgőt vagy bort nyitsz ki. Gyönyörű sovány vagy a képen. Olyan igazi csont és bőr…. De féltelek NAGYON. Nem akarlak elveszíteni, azt akarom hogy ÉLJ! Mégis olyan akarok lenni mint TE. Olyan szép sovány az arcod….! (Egyébként Mindened az!) És olyan helyes!!! Bárcsak jobban lennél, de így tökéletes vagy, hazudnék ha azt írnám, nem nézel ki fantasztikusan. Nekem nagyon tetszel. De ha híznál akár 50 kg-ot is akkor is nagyon tetszenél. Vagy akár még nagyon sok kg-al is te lennél a number 1 nekem ;-) Szóval tényleg nem ez számít. Mondom engem a szemeid fogtak meg elsősorban. Meg úgy mindened. ;-) Vonzó és klassz fiú vagy! És rendkívül helyes, átlag fölötti jóval. Na de most itt abbahagyom, mert megint nagyon kiadom magam. Remélem elolvasod, és kicsit jóérzéssel tölt el, hogy mennyire gyönyörű vagy. Szerintem a 15 lájk az osztálytalálkozós képetekre, az mind a te kinézetedre szól. Bár nem tudom kik lájkolták… gondolom osztálytársaid. Én nem lájkoltam, de nem azért mert „ne tetszene”, nagyon is odáig vagyok érted azon a képen (is), csak hülyén jött volna le ha lájkolom mások osztálytalálkozós képét. De tudd, nagyon tetszel! ;-)

Majd talán ráveszem magam, hogy felhívjalak, de bátornak kell lennem. Még mindig félek telefonálni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése