2012. augusztus 28., kedd

Új Nap, Új Kezdet


Tiszta vagyok és üres. Imádom ezt az érzést :-) Tegnap ugyan ettem, de ez már egy újabb nap, és csak rajtam áll, hogyan osztom be. Szép üres, tiszta és rózsaszín a bensőm. Nem fogom beszennyezni sem barackos joghurttal, sem fekete kávéval. Imádok ilyen határozottnak lenni. :-) 46,2 kg vagyok. Remek ;-) Jobban nem is haladhatnék. Lesz ez jobb is. 

Természetesen R sem maradhat ki, ebből a bejegyzésből sem. Szeretem. Talán jobban és mélyebben mint valaha. Érzem a kapcsot kettőnk között - VÉGRE. Nem történt semmi különös, mégis érzem. Talán az, hogy tegnap láttam hívott.

Nem tudom és nem ígérem hogy vissza tudom hívni, de.... gondolok Rá(D) ;-)

Éppen egy zenét hallgatok amit facebookra is beposztoltam. Ilyen kis lightos, chill-outos zene. Jó is ez az éjszaka közepén, blogírás közben :-) 

Szeretem Remet. Egyre helyesebb a képein. Mostmár gondolom neki is kezdődik a suli, a "hajtás". Remélem nem lesz túl kemény, de talán fel kéne hívnom, hogy közöljem vele, remélem hogy minden rendben fog menni... elvileg barátok vagyunk, tehát fel kéne hívnom. Annyit mondhatok, megpróbálom ;-) Vagy legalábbis gondolok rá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése