2012. augusztus 3., péntek

"Kárpótlás"

Eldöntöttem valamit. Kajás képet soha többet nem posztolok a blogomban. Elég szembetalálkozni lépten nyomon a Facebookon különböző csokis tekercsekkel a Hírfolyamban. Nincs szükségem arra hogy még én is kísértsem saját magamat és másokat, akik esetleg látogatják a blogomat XD Feltételezem hogy evészavarosok olvasnak főleg, mivel ott adtam csak meg a blogom linkjét. Szóval örülhettek, itt aztán többet nem találjátok szembe magatok mindenféle finomsággal.

Tegnap binge + R-el beszélgettem MSN-en. Nagyon nem voltam formában, de telefonon még ennyire sem ment volna. De VÉGRE érezhettem ismét ŐT! Úgy éreztem, valamennyire hiányozhatok neki, ha felhívott MSN-re. De mégsincs semmi önbizalmam. (Miért pont rám figyelne, mikor ott van a sok helyes osztálytársa? Fontos lehetek neki én is?) 

Ja a binge azért volt tegnap, mert annyira reménytelennek éreztem a helyzetem R-nél, hogy bánatomban nekiestem a hűtőnek. Még mindig olyan hűvös és távolságtartó, érzelem nulla. Vagy ha van is, gondosan titkolja. Nem baj, kárpótoltam magam dinnyével és banánnal :'-( :-S

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése