2012. április 25., szerda

Szeretnék egészséges lenni

Stagnálás. 53-on stagnálok. Igaz úgy, hogy közben ettem (+hánytam). De próbálom visszaszorítani a hányásokat, pl tegnap nem hánytam, pedig ettem három rántott sajtot. Nagyon nehéz volt kibírni, hogy ne menjek a wc-re utána kiadni, de kibírtam.Mostanában szeretnék egészségesen élni... persze ezek a hányások nagyon nincsenek rendjén, tudom. Elkezdtem Centrum Vitamint szedni, amiben mindenféle vitaminból van vegyesen. A hajam tropa állapotban van, a bőröm is, a vérnyomásom 90-es, két kávé után pedig 100-as volt ma. A pulzusom viszont szapora, 87-es volt legutóbb. Hm... most nincs annyira kedvem írni túl sokmindenről.



Volt egy álmom R-ről. Álmomban azt álmodtam kórházba került, de nem a nemevés miatt, hanem skizo tünetekkel. Álmomban felhívott és azt mondta nincs jól. Segíteni szerettem volna neki, de nem tudtam hogyan. De éreztem, hogy azért hívott, mert megbízik bennem és a barátjának tekint. Ez jó érzés volt. :-)

Egyébként ma mikor megittam a két kávét (édesítővel), és felment 100-ra a vérnyomásom, úgy éreztem újjászülettem. Már nagyon nem volt állapot az a nagyon alacsony vérnyomás, és hogy állandóan gyenge és erőtlen voltam. Mindig csak fekszem de rájöttem, ha megiszok egy-két édesítős kávét, akkor az segít. Persze még így is parázom, hogy a kávéban vajon mennyi kcal van, de talán elhanyagolható, mivel főleg vízből van.

Amugy ma olyan semleges nap...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése