2012. április 26., csütörtök

Aggodalmaim

Gyenge vagyok, erőtlen és fáradt... nem bírom ellátni a teendőimet, de még a hobbijaimmal sem tudok foglalatoskodni. Vajon mitől van ez? A vérnyomásom a padlón még mindig. Hiába kávézok, nem segít.

Nagyon Rosszul érzem magam. :-(



A blogomat is hol leveszem, hol visszateszem, mert annyira nem bízok magamban. Abban, hogy egyáltalán érdemes e írni. Félek attól, hogy nem e írok túl sok hülyeséget, meg hogy egyáltalán "szabad e" ezekről a dolgokról, pl a fogyásról írnom. Mert tudom, hogy R veszélyeztetett helyzetben van, hogy inkább arról kellene írnom, hogyan legyünk erősek és egészségesek. Hogy jó példát mutassak. De ha nem arról írnék, amikkel nap mint nap megküzdök, vagy amik foglalkoztatnak, akkor ez a napló egy hazugság lenne. És én őszintén szeretnék írni az érzéseimről, a dolgaimról. Hogy R is engem ismerjen meg, azt aki vagyok.

Nagyon szeretem őt, és nem akarok neki rosszat. A Legjobbat szeretném neki. És szeretném ha ő is és én is egészségesek lennénk.

Szeretnék jól lenni. Szerintem biztos hogy valami bajom van, valami betegség, ami nem derült ki, mert mindennap rosszul érzem magam. Nagyon gyengének érzem magam. Minden napom egy harc a rosszulléttel...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése