2012. január 18., szerda

Ilyennek látom ŐT

Szeretnék helyes tükröt tartani R-nek, hogy lássa mennyire csodálatos, gyönyörű, tökéletes, és szerethető a lénye! Szeretném ha helyesen látná ÖNMAGÁT, olyannak amilyennek mások látják, mert ő olyan édes, olyan kedves, olyan szerethető, olyan okos, olyan intelligens, olyan egyedi, olyan semmihez és senkihez sem fogható és különleges!

Legszívesebben ide beillesztenék egy fényképet róla, de tudom hogy nem szeretné ezért most helyette egy másik képet illesztek ide:

Úgy érzem én annak látom ŐT, aki valójában, látom az összes erősségét, a lehetőségeket benne, hogy mire képes, hogy milyen tulajdonságai vannak, egyszóval ŐT MAGÁT. Amit ő hibának érezhet, az sem hiba, hanem szerethető értékek benne. Nem akarom hogy úgy érezze, hogy meg kell felelnie egy képnek, hiszen én azért szeretem AKI! És mások is ilyennek látják, tudom, aki nem, az VAK. Vagy csak irigy. R egy fantasztikusan csodálatos Lény, tudom hogy belül nagyon mély érzésekkel, és azt is tudom, hogy nagyon hisz magában ugyanakkor fél is, hogy nem fogadják el, pedig nincs mitől félnie. Még soha hozzá fogható személlyel nem volt dolgom, és elmondhatom őszintén, hogy Ő Csodálatos! Csodálatos és bonyolult érzelmekkel, nagyon összetett személyiség. Annyi minden van benne, nagyon SOK, és olyan sokmindent látok Benne....! Bárkivé képes válni akivé csak szeretne, de már így is Az aki megtestesíti azt a személyt, akit nem lehet nem szeretni! Szerintem aki találkozik vagy kapcsolatba kerül vele, elbűvöli a személyisége, a gyönyörű szemei, az okos elméje és minden ami Ő! Szeretném ha ezt látná magában, de szerintem látja, vagy ha nem akkor szeretném tényleg, hogy meglássa. Szeretném Boldognak látni Őt! NAGYON.

Bevallom, minden tetszik benne, de a legjobban a gyönyörű szemei és a helyes arca fogott meg. Nála helyesebb és gyönyörűbb fiút még sohasem láttam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése