2012. április 20., péntek

Álmatlanság

Alvászavarom van. Hiába szedek esténként Rivotrilt (van hogy két szemet is bekapok), sokszor nem bírok egész éjjel aludni. Aztán van hogy reggelre annyira lemerülök, hogy nappal alszok 5-6 esetleg 10 órákat. Volt egy periódus amikor nagyjából helyre volt állva az alvásom. De nem tudom mitől függ, és hogy akkor mi volt más. Úgy veszem észre, a környezet, a behatások, az időjárás is nagyban befolyásol.

Ez az érzékenység akár jó is lehetne, mert másban is megnyilvánul, csak jobb lenne ha nem az alvásomat befolyásolná.


Most is kb 1 órája beszedtem 1 szem Rivotrilt. Egy kissé elbágyasztott de semmi más.

Emlékszem, volt hogy olyan extázist idézett elő nálam, hogy jobb volt mint egy orgazmus... tehát annyira laza voltam, feküdtem az ágyban és szinte "lebegtem".
 

Most meg Semmi. Semmi extra hatás. 
 
Azt is megfigyeltem magamon, ha mondjuk egész éjjel fent vagyok és 0%-ig merítem le magam, akkor reggel befeküdve az ágyba, szintén extázis érzés, és könnyűnek érzem magam, a testem. Ez iszonyat jó érzés, csakhát kinek (?) van annyi energy-je, hogy egész éjjel lefárassza magát a nagy semmivel?

Régebben chaten lógtam át éjjeleket, R. társaságában (ő is fenn volt a chaten), azt hiszem "versenyeztünk" - ki bírja tovább. A határokat teljesen kitoltuk. Lehet ő is bealudt közben, vagy otthagyta a chatet, és már csak a neve volt jelen... ezt nem tudom. Én mindenestre mindig ott voltam végig, aztán valamikor reggel hét óra táján kiléptem, hogy beessek az ágyba és "lazuljak".
Kellemes, bizsergető érzés volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése