2007. június 19., kedd

Meditáció

Tegnapelőtt írtam Lacinak (a Shaumbra chatről ismerem) egy levelet, de most ezt szeretném ide is leírni. Tehát íme:

Kedves Laci! Képzeld, sikerült kapcsolatba lépnem a Földdel, és megvolt életem első meditációja is :) Most csodálatosan érzem magam, teli energiával. Már korán reggel éreztem, hogy ez a nap más lesz mint a többi... hajnali négy órakkor ébredtem, és nem voltam fáradt csak egy ici-picit. Felkeltem és bekapcsoltam a számítógépet. Kicsit interneteztem, aztán jóval később megtaláltam a gépemen egy meditációs mp3-at, melyet Xean küldött még korábban. Gondoltam, kipróbálom, sikerül e meditálnom. Ezen a meditáción zene és szöveg is van egyaránt, de csak igen kevés szöveg. Leültem a gépem elé, és beraktam az mp3-at. Az elején még nem éreztem semmi különöset, "követtem" az utasításokat, vagyis igazán nem is kellett semmit sem csinálni, csak követni érzésekkel amit mondott a férfi az mp3-on. Egy kis idő múltán kezdtem érezni, hogy egyre lazább a testem, vagyis semmi feszültség nincs bennem. Egyre könnyebb lett minden bennem, míg végül azt éreztem, hogy az energia áramlik bennem. Ez nagyon jó volt és még most is tart. Egy szóval feltöltődtem és kipihentté váltam. Kapcsolatba kerültem az angyalommal, aki szeretetet adott. Szeret engem. Én is szeretem őt.

Teljesen laza állapotba kerültem, minden feszültségtől mentes állapotba. A testem friss volt és kipihent. A férfi elkezdett visszaszámolni, míg visszatértem a felsőbb énemttől, az angyalomtól a jelenbe. Az érzés bennem maradt. Még mindig tart. :)

Telve vagyok energiával és nem is tudom mire hasznosítsam fel. Mehetnék a városba, körülnézni. Még eldöntöm mire használom az ajándékba kapott energiát. :)

Azt hiszem ráléptem az öngyógyítás útjára. Tudod, hogy beteg vagyok, sokszor fáradt. De ez a nap más volt és ezentúl minden nap más lesz. Minden nap meg fogom csinálni ezt a meditációt. Azt hiszem így teljesen egészségessé tudok válni, rövid időn belül.

Csak ezt szerettem volna elújságolni neked. :)

Szeretettel és Tisztelettel: harmony (Márti)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése