2006. március 12., vasárnap

Kati, Anna, örökre szeretlek titeket

Ma ugyan nem jártam semerre, csak itthon voltam, de azért van amiről szeretnék nektek egy kicsit írni ;-)

A múltkor a Gadara-házban volt egy gyakorlat amiről eszembe jutottak Katiék (Goda Kati és Dévai Anna) ... egy kellemes élményt kellett felidéznünk és én arra a napra gondoltam, amikor egy este Egerben a koleszban Katival beszélgettem... Az volt életem legcsodálatosabb napja, és nagyon mély nyomot hagyott bennem. Egész csoport alatt, nem is igen tudtam figyelni arra, hogy a többiek miről beszélnek, mert Katiék jártak a fejemben... Boldog voltam és ideges és pontosan ugyanolyan érzések kavarogtak a fejemben mint aznap mikor velük voltam.

Utána napokig csak rájuk tudtam gondolni és arra hogy mennyire szeretném őket viszontlátni... emlékszem mikor együtt voltam velük, azt éreztem, hogy bárcsak sohase kéne elválnom tőlük, bárcsak örökre velük élhetnék... Igen, komolyan arra vágytam, hogy együtt éljünk mi hárman.

Ma t.A.T.u-t hallgattam és erről is ők jutottak az eszembe, mert a t.A.T.u egy leszbikus párból áll, és ezért... és a zenéjük hangulata is azt az estét idézi fel bennem. Nem tudom mitévő legyek, mert már napok óta csak rájuk gondolok... mindenféle érzés és gondolat eszembe jutott, még az is, hogy talán ha a Mónika show-ban szerepelnék ott találkozhatnám velük... mondjuk az biztos hogy nem mernék elmenni egy showba a tv-be, de komolyan fontolgattam hogy akkor tutira hogy újra láthatnám őket. Bár lenne elég bátorságom, és akkor jelentkeznék de csakis azért hogy találkozzam velük.. Sohasem fogom megérteni, hogyan felejthették el az együtt töltött napokat, melyek varázslatosak voltak, bár lehet hogy csak nekem... nem, nem történt semmi köztünk, "csupán" mély beszélgetések, de azok számomra felejthetetlenek voltak. Főleg Katival voltunk nagyon közel egymáshoz... (már helyesen írni sem tudok, pedig próbálkozom, de mintha elveszítettem volna az érzékemet hozzá...). Istenem olyan csodálatos számai vannak a t.A.T.u-nak!!!! Emlékszem aznap este is ezek a számok szóltak a rádióban az "All the things she said", meg a "Not gonna get us"! Úgy szeretnék sírni, kisírni a fájdalmat amit Kati és Anna hiánya okoz bennem... Bizonyára sokan azt gondoljátok, hogy az egyikőjüket jobban szeretem mint a másikójukat, ami kezdetben bevallom így is volt de mostmár nem... kezdetben Katiba voltam nagyon szerelmes, és most is, de nem szeretném csak Katit visszakapni, csakis Annával együtt! Mindkettőjüket egyformán Nagyon szeretem. És minden vágyam hogy újra találkozzunk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése