2022. május 4., szerda

Ha meggyógyulnék, az olyan lenne, mintha visszalöknének a sz@rba

Elég ramatyul vagyok mostanában. Már bocsánat a kifejezésért. A mérleg 45 kg-ot mutat, de jóval kövérebbnek látom magamat, mint 1 éve. Pedig azóta nem változott a súlyom. Továbbra is heti szinten hánytatom magamat - bocsánat ismét. Az a röhej (bocsánat), hogy még soha nem is voltam "úgy" együtt senkivel a valóságban. Jövőre 40 éves leszek. Az írás döcögve megy, nemigen van energiám. Az biztos, hogy most több a hús és háj rajtam, mint 1 éve. Elegem van abból, hogy "meg akarnak gyógyítani". Kérdem én: mi lesz, HA "meggyógyulok"...??? Csak még rosszabb lesz minden, még kevesebb esélyem lesz bármire is, és méginkább NEM fognak elfogadni, még ennyire SE mint a jelenben. AKKOR MI A sz@rért akarnak nekem "jót", azaz rosszat...? Merrr olyanok mind. Mert csak a betanult sémákat tudják utánozni, "bégetni". Semmi gondolkodás, egyedi gondolat. Megmondom a tutit: Ha kövér vagy, SOHA nem fognak elfogadni.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hát, ez hülyeség! De ezt te is tudod, ugye? 45 kiló vagy, és egy éve is ennyi voltál. Kövérebbnek látod magad most, mint egy éve. Na, ha ugyanannyi vagy és a mérleg sem romlott el, akkor hol a hiba? Megmondom. Ott felül, a nyakadon lévő dologban. Itt szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a testalkatunk bele van kódolva a génjeinkbe. Ha ezen változtatni akarsz, akkor az szinte lehetetlen. Szerintem te sose hallgatsz senkire, csak magadra... Ha meggyógyulsz, akkor nem leszel hülye. Már bocsánat az erős kifejezésért, de aki hülyeségeket csinál, arra mit lehet mondani? Egyáltalán, voltál már 55kg-nál nehezebb? Honnan veszed, hogy ha nem lennél ilyen sovány, akkor még ennyire sem fogadnak el? Biztos, hogy az a baj, hogy mások nem fogadnak el? Nem lehet, hogy a probléma az, hogy te nem fogadod el önmagadat?
Döcögve megy az írás, mert nincs energiád? Talán nem kellene éheztetni a szervezetedet, nem gondolod? Ha kövér vagy, akkor sokkal többen fognak elfogadni, mint ilyen csont soványan!!! Ha nem hiszed, akkor próbáld ki! Vagy ha nem akarod, akkor csak nézd meg, hogy milyen anyukák vannak a játszótéren. Nem fogsz találni girhes gebéket, megnyugtatlak...

Megjegyzés küldése