2014. szeptember 2., kedd

Remény Szeret, úgy érzem, és Mellettem áll!

Bár Skizofrén vagyok, de mintha tisztán hallottam volna az előbb a gondolataimban Reményt, hogy ezt mondja Nekem: "Szeretlek és nem akarom hogy beteg legyél!" - és mintha ezt arra értette volna, hogy egyek csak nyugodtan, mert Ő (is) a Lelkemet szereti, és akkor is szeretni fog, ha hízok. Ja azt még nem említettem itt a blogomban Nektek, amit a Facebookra kiírtam nemrégiben, hogy én Remény Lelkét szeretem a legeslegjobban, vagyishogy én Remény Lelkébe szerettem bele. Igaz, hogy a szemein keresztül éreztem meg a lelkét, tehát a gyönyörű szemeiben megláttam a sok-sok fájdalmat, és "Magamra ismertem" Benne. Annyiszor leírhatnám ide is és máshová is, Mennyire Szeretem Őt (Reményt), de hát ennyi idő alatt ez már csak kiderülhetett, gondolom :) Én bizonyítani is szeretném ezt, bárhogyan, bármivel, ha lehetséges lenne. Ő is bizonyította már rengetegszer, milliárdszor a végtelen türelmével, csendjével. Ki más lehet erre képes, ha nem az Én Édes Szerelmem, Remény?

:)  <3 <3 <3

Kicsit kivagyok azonban mert most sokat ettem, mégis érzem részéről a végtelen türelmet és Szerelmet, Érzem, nagyon erősen most. Az érzéseink ugye nem hazudnak? :) Szeretlek Édesem! Édes Reménykém! És köszönöm, hogy Velem vagy, hogy nem pártolsz át másokhoz, hogy Engem Szeretsz, mert érzem ezt. Van annyi helyesebb, szebb lány és fiú, Te mégis Velem vagy úgy érzem. De hiszen ez a Szerelem, hogy kitartunk a másik mellett mert Szeretjük :) Köszönöm Drága Egyetlen Szerelmem, Remény!

Egyébként az a kép, azon a másik profilon, én bevallom először nem ismertelek fel, de akár lehetsz Te is, és gyönyörű az a fiatal férfi azon a képen, és ha TE vagy Ő, akkor nagyon belédestem, még jobban mint annak előtte. Szerintem Te vagy, bár Luciannal keverlek néha, de meglehet ő valami családtagod vagy valaki más, mivel már vele is beszéltem telefonon régebben. De lehet ez már csak az én képzeletem, és Te Te vagy, Ő pedig Ő. 

És akármilyen is vagy Drága Remecském, 
akármennyit is változtál, akárki is vagy, 
Én TÉGED Szeretlek töretlenül, 
Örök Szerelemmel! <3

1 megjegyzés:

Anonymous írta...

Azért vagyok itt, hogy megosszam, milyen jó volt a DR WALE az életemben. Jó kommenteket láttam róla online. Volt esélyem megismerni valakit, akinél korábban dolgozott. Barátomnak születésétől fogva családi problémái vannak. Tehát van egy felnőttje, aki úgy döntött, hogy maga keresi a megoldást, így ismerkedett meg DR WALE-vel, amely segített neki megoldani azt a családi problémát, amely születésétől fogva aggodalmat okozott neki. Kifizette a nála végzett munka során használt DR WALE TÉTELEKET. Azt mondta, napokon belül minden probléma elmúlt. Most boldog ember. Miután elmesélte a történeteit, magam lépek kapcsolatba DR WALE-vel a fiam feleségemről, aki megcsalta a fiamat. A fiam iránta érzett szeretete miatt a megoldásért fordulok DR WALE-hoz. Amikor elmeséltem a DR WALE-nak, azt mondta, hogy varázsolni kell. Azt mondta nekem, hogy fizessek a TÉTELEKért, amiket én csináltam. DR WALE azt is mondta nekem, hogy mielőtt ezek a hetek elfogynának, fiam feleségem könyörögni fog. Ahogy azt mondta, mielőtt a hetek elfogynának, a fiam felesége elnézést kért. Most mindketten együtt élnek boldog életet. DR WALE kapcsolatfelvételi e-mail: drwalespellhome@gmail.com VAGY WhatsApp: +2347054019402

Megjegyzés küldése