2014. május 8., csütörtök

Sajnos rohadt sok a probléma a családban, adósságok halmaza (milliókról van szó ami folyamatosan csak szaporodik - svájci frank hitel anyuéknak), aztán itt van az, hogy totál bizonytalan a jövőm (egyedül képtelen lennék megélni, s ki tudja mama is meddig lehet velem), s ráadásul beteg vagyok, amiből NEM tudok meggyógyulni, legalábbis nem egyik napról a másikra, aztán még itt van az is, hogy nem tudom hol fogok lakni, ez jelenleg is állandóan bizonytalan, mert mama néha azzal "fenyeget" amikor nem akarom bevenni a gyógyszert (kínzó mérgeket), hogy elküld anyuékhoz lakni, ahol meg az várna rám, hogy imre molesztál, s ki tudja nem e erőszakolna meg... :/// Szal rohadtul rózsás a helyzetem mondhatom, így meg nem tudom hogy vonatkoztassak el a sok szartól és legyen jókedvem.... nagyon fasza minden, komolyan, ennél jobb már nem is lehetne... :(((

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

:( Nehéz lehet... Lehet, meg kellene próbálnod képezned magad, neten van sok ingyenes anyag, tanulhatnál nyelveket is...Soha ne mondd, hogy soha és ne mondd/gondold, hogy örökké beteg leszel. Ez nagyon rossz program az agyadnak.
Építsd magad, amennyire tőled telik, és tanulj, legyél nagyon jó abban, ami érdekel(most a szakmádra gondolok, amit végeztél, v. választhatsz újat, pl. az ELO-nak van egy csomó online tanfolyama, havi pár ezer forintért megtanulhatsz egy szakmát, v. profivá képezheted magad a sajátodban). Tudom, hogy ilyen helyzetben nem motiválja az embert semmi, de talán ha apró sikereket érnél el, az kirángathatna az apátiából.
Amúgy meg az a véleményem, hogy a politikának számolnia kell előbb-utóbb ezzel a problémával, ugyanis nagyon sok hozzád hasonló ember van kiszolgáltatott, másoktól függő helyzetben. Úgyhogy valami megoldásnak kell majd lenni.
De összességében próbálj erősödni és önállósodni, amennyire tőled telik, a félelmet pedig próbáld meg elhessegetni, a legrosszabb energia. ugyanis, ha belegondolsz, MINDENKI itt a Földön életveszélyben van, kivétel nélkül... Viszont, ha Te az elmédben megpróbálod távol tartani magadtól ezt a pusztító energiát, az előbb-utóbb az életedben is meghozza a kívánt hatást. Lehet, olyan lehetőségek adódnak, vagy nyersz a lottón, vagy találkozol valakivel, aki kimozdít a holtpontról.
Alapvetően az emberiségnek abba az irányba kell fejlődnie, hogy ő maga alakítsa a sorsát, és ne külső hatalmi erők ráncigálják ide-oda ( mint pl. ez a kurva sváci frankos történet, ami egyszerűen undorító ), és mondhassa azt, hogy NEM pl. egy banknak, és olyan rendszert építsen fel, ami az EMBEREKNEK jó, és nem a hatalomnak.

Névtelen írta...

Szívesen:) Az erőért imádkozás jó gondolat, az őszinte ima mindig meghallgatásra talál! Sokszor a Sors/Isten olyan mélybe taszítja az embert, ahonnan csak Isten segítségével lehet kijönni, de ez mindig azért történik, hogy visszataláljunk Hozzá...
és végül sokkal többet kapunk, mint reméltük.

Megjegyzés küldése