2012. október 20., szombat

~ A holnapi napot is elba***om?

A fogyásban, jobban mondva a zabálásban az a legrosszabb hogy nem tudod a holnap mit hoz, hogyha ma el is rontod, nem tudod kiszámítani, hogy holnap megint elcseszed e a napod és magad azzal hogy bingelsz, vagy esetleg összejön egy egészen jónak mondható nemevős nap. Ez a bizonytalanság készít ki, hogy néha (gyakran) úgy érzem, semmi értelme, a holnap is ugyanilyen lesz mint a ma, enni fogok, és ha összejön esetleg kihányom a megevett kaját, de nem fogyok egy dekát sem, hanem hetekig sőt hónapokig stagnálok ugyanazon súly körül. :-//


Ha Biztosra tudnám, hogy holnap erősebb és kitartóbb leszek mint ma vagy tegnap, akkor még az sem zavarna annyira, hogy ma több kg vagyok. Mert akkor tudnám, hogy VAN ÉRTELME, és lefogyok. De így, hogy már hónapok óta ugyanazt csinálom, így tényleg semmi értelme. Einstein mondja jól, valami ilyesmit:

"Ne várd hogy megváltoznak a dolgok, ha mindent ugyanúgy csinálsz mint eddig."

Nem pont így, de ez a lényege. És valóban, milyen nagy igazság! Ezek szerint valamit NEM JÓL csinálok. Valamin változtatnom kell. A hányások nem hozták meg a "Kellő Eredményt", és lényeges fogyást sem. Új stratégiára van szükség. De bevallom, nincs ötletem. Hogy mit és hogyan kéne a továbbiakban... csináljak valami diétát? Mondjuk az ANA CAMP DIET egészen drasztikusnak mondható, talán fogyni is lehet vele. Talán ki kéne próbálnom. Ezen filózok már egy-két napja. De fontos az elhatározás, mert különben megint elrontok mindent. Csak egyetlen egy aprócska bibi van: ha eszek egy keveset, én már rögtön megyek hányni. Szóval nekem az nem megy hogy most akkor diéta és nem hányok. Még azt is kihánynám. Nem tudom mitévő legyek, őszintén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése