2011. április 9., szombat

Valakik "követik" az életem

A napokban megint kicsit "visszaestem", akik tudják milyen szoktam lenni ilyenkor, sejthetik, hogy mi volt, téveszmék, gyanakodtam emberekre, bizalmatlanság, meg hogy lefigyelnek, na persze nem kamerákkal, hanem a neten lekövetnek bizonyos "ismerősök", pl chaten, facebookon. Az a helyzet, van hogy én magam sem tudom melyik a valós, az amikor mindenkiben megbízok, vagy az amikor azt gondolom, álneveken írogatnak a chatre régi "barátok". Amikor vissza vagyok "esve" akkor mindenkire gyanakszom, még azokra is akiket egyébként nagyon szeretek, még Reményre is elkezdtem gyanakodni, hogy ő is egy másik személy, meg hogy nem mond igazat, de ezt nem mondtam neki szerencsére, aztán ez az érzésem el is múlt, tehát megint megbíztam benne és ennek örülök nagyon. Még Andrisban sem bíztam, neki elmondtam, de próbáltam úgy hogy ne bántsam meg, mert szerencsére volt annyi lélekjelenlétem, hogy tudjam esetleg tévedhetek is. Mivel nem olyan régen volt egy visszaesésem ezen kívül, November környékén, így már nagyjából ismerős volt a helyzet, így tudtam kezelni is. Sajnos megbántottam Shine-t (Mártit) is, de aztán kibékültünk.

Amugy most nem konkrétan Shine-ról fogok írni, hanem azokról az emberekről akik a chatre feljárnak. Tehát feltűnt az, hogy pár emberke annyira hasonló személyiségjegyeket mutat egymással, meg olyan egybeesések, véletlenek vannak amik nem lehetnek "véletlenek"! Ezenkívül valaki törölte a history-t is a héten a chatről, nem én voltam és nem is Remény, ez tisztázódott, de máig nem tudom ki és hogy kinek érdeke ez. Volt egy figura, Sothis Sheran néven, majd később csak simán SherAN névvel, aki eléggé gyanús ilyen szempontból. Azt mondja Tamás a neve, bár nekem nagyon fura.... az hogy azt írta nem ismeri Szabinát, de feltételezte mégis hogy ő törölte a history-t a chatről, meg hogy admin. Meg azt írja, az Ashtar Command megvezetés, mégis a SherAN nevet használta nick-ként. Szóval nem értem az egészet. Valaki nagyon szórakozik a chaten és körülöttem, nem csoda hogy összekavart teljesen, és nem tudom kiben bízzak. Minden ami feltűnt logikus és összevág, de van aki azt állítja én csak "képzelődök", mert beteg vagyok és összerakok dolgokat. Szeretném kideríteni, ki az aki törölte többször is a history-t, mert nem ez volt az első eset. Remény nem törölte, mivel beszéltünk, és ő kérdezte először hogy én töröltem e.... én pedig megbízok benne, nincs okom arra hogy ne. A fórumot is karbantartja, amiért én iszonyatosan hálás vagyok, mivel sokszor nem veszem észre, ha spammelnek, mert nem tudok mindennap felmenni az indigoportal-ra. Így időnként Remény törli a spameket de mást nem. Szóval meg lehet benne bízni, tudom és érzem. Az egy másik dolog, hogy sokan támadják még mindig szavakkal, mert nem értik őt, nem értik a nyelvét. Pedig nagyon is érthetően és logikusan ír, bár sokak számára "kínaiul" :-P De én értem, és érzem hogy ő jó ember.

Na mindegy, de ki akarom deríteni, kinek áll érdekében nekem rosszat okozni, és miért, tudtommal én nem bántottam senkit soha, szándékosan biztos hogy nem, meg nem is járok fel kitalált nevekkel, max pontponttal, meg ilyesmikkel, de nem szoktam cifra neveken bejelentkezni. Azt sem itélem el ha valaki igen, mivel, van aki szeret így "játszani", van aki vevő is rá, időnként én is, sőt mondhatnám igen, addig a pontig, amig nem érzem hogy támadó velem szemben az illető, és hogy nem akar rosszat. Mert nem vagyok ellenére semmilyen "játéknak", mókának, ha az nem a személyem ellen irányul, meg azok személye ellen akik fontosak számomra.

A múltkor chaten Sigya kicsit meglepően viselkedett, "Márta néni"-nek szólított, ami eléggé abszurdnak tűnt, tudom hogy már felnőtt vagyok, na de akkor is chaten nénizni, meg mégha 28 is vagyok, nem érzem magam néninek, mégha az is vagyok, akkor sem :-D és nem tudtam ezt sem hová tenni, mert biztos hogy nem kedvességből szólított így, én sem szólítom őt "Sigya bácsinak", biztos nem esne neki sem jól.... aztán másik nap teljesen a szöges ellentéte volt, telve volt szeretettel, jól eldumáltunk, már csak simán Mártának szólított. Ez így jobb volt számomra. A legtöbb chatesben aki feljár van valami furcsa, nem mindenkiben, de időnként vagyis sokszor olyan érzés, hogy akik feljárnak egy konkrét személy mind és ugyanaz. Ugyanis figyelem a mondatokat szavakat, minden apró részletre figyelek, és többértelműen olvasom a mondatokat, több oldalról vizsgálom, van amikor nem vagyok olyan tudatos, akkor nem tűnnek fel dolgok, de mivel sokszor visszaolvasom amiket írnak, írunk, ezért persze hogy feltűnnek egybevágó dolgok. Szóval valaki engem kifejezetten "idegesíteni" akar, de nem tudom ki és miért. Nem az, mert nem érdekel, ha valakinek jólesik hogy töröl minden előzményt a chatről, hát tegye, nem tudom mit gondol az illető, hogy én majd napokig azon fogok keseregni, hogy nincs meg amit chaten írtam? Kit érdekel ez? Nem ez érdekel, mindinkább az foglalkoztat, ki teszi és miért. Viszont már levédtem az admin felületet, kitöröltem a törlés gombokat belőle, mármint ott ahol más is hozzáférhet, van a cpanel, meg az FTP, ott is lehet törölni, de ahhoz csak én és Remény férünk hozzá. És mi meg nem törlünk semmit, csak ha olyan lesz ami törvényellenes, gondolom. Szóval az illető aki "idegelni" akart, mostmár max szavakkal tud, bár nagyon remélem hogy nem fog, de figyelni fogom a személyeket chaten, hogy ki miket ír, minek adja ki magát, milyen infókat közöl. Aztán majd össze fog állni a kép egyszer, remélem, és megtudom ki az aki annyira gyűlöl engem, vagy el akar valamit érni. Mondjuk hozzáteszem a dologhoz, hogy senkivel nem vagyok rosszban úgy érzem, nem ártok embereknek szándékosan, így dúsztom sincs ki lehet az aki ellenem irányultan ír, és törölgetett. Na de majd kiderül minden, mert azon leszek, vagy ha nem akkor meg nem idegeskedem fölöslegesen. :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése