2006. december 28., csütörtök

Boldog Szünidőt!

Eltelt a Karácsony is békésen, csendben, együtt volt a család és megajándékoztuk egymást. Be kell vallanom, nem igazán szeretem az Ünnepeket, mert sokszor túl harsány, hangos összejövetelek vannak, de ez most kivételesen szép és jó volt. Aggódtam, hogy nem lesz pénzem mindenkinek venni ajándékot, de szerencsére sikerült mindenkinek vennem valami apróságot.

Ezúton is szeretném megköszönni Mindenkinek, aki boldog Karácsonyt kívánt nekem és lapot küldött. Mindig boldogság tölt el, mikor érkezik valami számomra, mégha nem is olyan nagy dolog. Külön köszönöm Andinak (Nogell Andinak) az aranyos kézzel írott levelet és a lapot, és persze, hogy emlékszem rád Andi, sokszor eszembe jutsz, csak nem tudtam a címed, sem a telefonszámod. Mostmár tudom, és majd megpróbálok írni levelet.

Most újra visszatértek a hétköznapok, a szürke hideg téli napok, bár inkább mondanám ősziesnek. Nem csinálok különösebben semmit, sokat számítógépezek, meg járkálok a Centerbe... tegnap kinéztem egy oltári jó téli kabátot, olyat amilyen most nagyon nagy divat. Sajnos nagyon drága, 20 000 ft, és nem tudom megvenni. Viszont 15.-ike körül megkapom a pénzem és akkor talán meg tudom majd venni. Bár nem biztos, mert még ennek a website-nak a webtárhelyét is ki kell fizetnem erre a félévre ami olyan 12 000 ft lesz. Vagy ez, vagy az. Azt hiszem a kabátról le kell mondanom. :( Kérlek bocsássatok meg édes barátaim, hogy nem tudok olyan érdekes dolgokról írni és olyan lazán, de most kicsit depressziós vagyok... nem jönnek úgy a gondolatok sem... Remélem, hogy mindenkinek Boldogan telik a téli szünideje, és ha tehetitek, menjetek el Szilveszterkor bulizni! Használjátok ki, hogy fiatalok vagytok, vannak barátaitok és megtehetitek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése